Denní horoskop VAH na 9. 4. 2022

Váhy 9. 4. 2022

Váhy, po několik týdnů by se vám měla naskytnout společenská pozvání nebo příležitosti k účasti na skupinových aktivitách. Váš telefon by mohl zvonit jako o život. Vztahy s ostatními lidmi by měly být vřelé, přátelské a vstřícné, takže jakákoli setkání, která si dnes naplánujete nebo kterých se zúčastníte, by měla proběhnout dobře a být poučná. Na večer si naplánujte romantické setkání s výjimečnou osobou ve vašem životě.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace vás vybízí, abyste si šli za tím, co chcete. I když vám vaše věčně bdělé svědomí možná říká, že tuto šanci berete někomu jinému, neposlouchejte ho a jděte tam, kam vám velí srdce. Je načase, abyste se postavili za něco, o čem jste dlouho, dlouho uvažovali. Zasloužíte si to - stačí udělat první krok!

Práce

Poslední věc, kterou byste teď chtěli udělat, je předstírat, že znáte odpověď, i když ji neznáte. Dlouhodobé trendy fungují zcela novým způsobem. Přiznejte si, že si nejste jisti tím, co přinese budoucnost. Tím, že to uděláte, si získáte větší respekt než hádáním.

Peníze

V tomto týdnu může vaše citlivá povaha toužit po penězích na jemnější věci v životě, jako je hledání krásy a pravdy. Vaši pozornost však přitahují vaše minulé životy a karma, kde možná budete potřebovat provést nějaké léčení. Mezitím je vaše živobytí mnohem komunikativnější. Čím více toho řeknete, zejména tím správným způsobem, tím více jste schopni vydělat.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás má povzbudit v hledání pravdy. Je to jako hollywoodská hvězda, která s dokonalostí a grácií plní přání režiséra a vytváří něco vznešeného. Jinými slovy, hrajte své fantazie! Nezapomeňte, že abyste to mohli úspěšně provést, musíte plánovat. Skvělou věcí, kterou je třeba naplánovat, jsou jídla, která budete jíst v průběhu týdne. Naplánujte si je všechna (nebo až na 5 dní) na začátku každého týdne. Budete mít obrovské výhody: fyzické, emocionální i finanční.

Přečtěte si také