Denní horoskop VAH na 9. 5. 2023

Váhy 9. 5. 2023

Váhy, zvažte, zda dnes nesložíte trochu poezie. Využijte to jako cvičení, které vám pomůže zkondenzovat oceán emocí do několika málo slov. Možná zjistíte, že velká část vašeho vnitřního zmatku se ve skutečnosti omezuje na jednu nebo dvě hlavní věci. Nechte svá psaná slova, aby to vyjádřila co nejstručněji.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte plné svolení od vesmíru obléknout se na večer plný půvabu. Kvadratura mezi Lunou a Neptunem znamená, že pokud se dnes večer chystáte na rande, budete se opravdu báječně bavit a vaše nohy se sotva dotknou země. Ačkoli jsou podobné příležitosti dosti vzdálené realitě, využijte toho ke sdílení kvalitních chvil se svým nejnovějším milostným zájmem.

Práce

Ujistěte se, že do práce chodíte s úsměvem. Pokud se cítíte na dně, úsměvy ostatních lidí vás jen více rozčílí a frustrují. To, že jste se probudili na špatné straně postele, neznamená, že tam musíte zůstat.

Peníze

Tento týden se bude týkat vašich vztahů a budete mnohem více mluvit o tom, co potřebujete. Nyní se k tomu odhodláte tím, že dáte jasně a nahlas najevo své cíle. Měníte lidi, se kterými se stýkáte, a oni mění vás v dobrém slova smyslu. Vyděláte více peněz, když se budete řídit jejich radami, místo abyste proti nim bojovali.

Zdraví

Ve vzduchu je krása a vy se budete cítit dobře, když si jí všimnete. Udělejte si čas a všímejte si maličkostí, které jsou ve vašem životě skutečně krásné. Pokud si hlídáte svůj jídelníček a dbáte na to, abyste konzumovali pouze místně pěstované bioprodukty, můžete si všimnout krásy například v prosté výživě, kterou z těchto potravin získáváte. A co víc, pokud jídlo, které jíte, připravujete pro sebe i pro ostatní, je krása i v tomto společenství.

Přečtěte si také