Denní horoskop VODNÁŘE na 1. 1. 2023

Vodnář 1. 1. 2023

Vodnáři, neberte dnes nic za bernou minci, zejména pokud se to týká peněz. Je pravděpodobné, že vás osloví přítel nebo kolega s nabídkou, která je příliš výhodná na to, abyste ji odmítli. Nenechte se však nachytat na slib rychlého zbohatnutí. Každá nabídka, která je prezentována jako "příliš dobrá, než aby byla pravdivá", obvykle pravdivá je. Vezměte si informace k srdci a prověřte je později. Zjistíte, že nedostatky se odhalí, jakmile převládne chladná hlava.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud doufáte, že vás čeká klidný a mírumilovný den, co se týče romantické scény, možná vás čeká překvapení. Planetární konjunkce vybízí k tomu, abyste si hodně povídali, ale možná nebude úplně snadné skutečně slyšet, co vám vaše drahá polovička říká. Oba chcete a potřebujete něco jiného a musíte buď přistoupit na kompromis, nebo se bez něj obejít.

Práce

Máte spoustu energie, s níž můžete dokončit své úkoly, ale mějte na paměti, že tato energie vám bude sloužit pouze tehdy, když budete pracovat sami. Samostatné projekty jsou ty, na kterých se vám bude dařit. Dokážete pracovat až do svítání s minimem odpočinku.

Peníze

Pokud se v poslední době cítíte trochu zaseknutí, je tu pro vás jeden aspekt. Může vás vyvést z ulity, když se postavíte jakékoliv příležitosti. Planety otřesou vaším osobním stylem a požádají vás, abyste v otázce svého vzhledu mysleli jinak. Odlišit se od ostatních může znamenat rozdíl mezi tím, zda uděláte skvělý dojem, a tím, zda budete muset zůstat sami.

Zdraví

Vaše rány se ne vždy rychle zahojí. Jakmile se cítíte někým popáleni, pravděpodobně jste s ním na nějakou dobu skončili. Na druhou stranu jste ochotni odpustit a zapomenout, pokud přímý rozhovor vyřeší skóre. Pokud máte vůči příteli pocity nevole, vyvětrejte je s touto osobou. Řekněte svou pravdu a pak se rozhodněte, zda přátelství stojí za záchranu. Budete se cítit lépe, pokud to zjistíte s jistotou.

Přečtěte si také