Denní horoskop VODNÁŘE na 1. 10. 2022

Vodnář 1. 10. 2022

Pokud potřebujete udělat nějakou seriózní vyšetřovací práci, dnes je na to ten správný den. Vaše schopnost soustředění je silnější než obvykle a více vás zajímá, co se skrývá pod povrchem. Pokud máte podezření na jednání nebo motivy jiné osoby, je to vhodný den, abyste ji na to upozornili. Ujistěte se, že jste oba upřímní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se může znovu objevit bývalý šéf, který vám dříve připadal nesmírně přitažlivý. Může vás to poněkud překvapit, a ještě překvapivější může být hloubka citů, kterou zjistíte, že je stále velmi patrná. Přestože se jedná o poněkud choulostivou situaci, máte všechny emocionální zkušenosti, které potřebujete k tomu, abyste se správně rozhodli.

Práce

Hlasy se vám honí hlavou jako rozbitá deska. Tyto hlasy vás nabádají, abyste dělali víc a snažili se dosáhnout svého plného potenciálu. Nyní je vhodná doba naplánovat si, že se posunete dál. Tento plán realizujte, jakmile začne nový týden.

Peníze

Pokud jste si chtěli udělat pořádek ve svých účtech, je k tomu vhodná doba. Nejvíce se to týká vašeho domu dluhů a cizích peněz. Pokud se snažíte získat peníze na nový podnikatelský záměr, je k tomu skvělá doba. Vesmír se zaměřuje na zprávy, jako jsou žádosti o půjčky, a dbá na to, aby odpovědi, které obdržíte, byly pozitivní. Využijte peníze k dobrému účelu.

Zdraví

Vesmírné klima vám dává emocionální jistotu, že si můžete vybrat, co chcete. S kým budete komunikovat, co si dáte k večeři, kdy půjdete spát - tato přání jsou v této době jasnější. Na druhou stranu si dávejte pozor, aby určité oblasti vašeho života nekolísaly s vašimi měnícími se náladami. Měli byste se snažit cvičit alespoň třikrát týdně. Pokud tak neučiníte, protože jste "prostě neměli náladu", zaručuji vám, že se vaše nálada zhorší.

Přečtěte si také