Denní horoskop VODNÁŘE na 18. 2. 2023

Vodnář 18. 2. 2023

Vodnáři, během dne vás mohou trápit nepříjemné pocity. Mohlo by se zdát, že k tomu není žádný pádný důvod. Zdá se, že se vám vše daří a nikdo z vašich blízkých nemá nic těžkého na srdci. Pravděpodobně nejde o nic otřesného. Možná jen intuitivně vnímáte problémy a úzkosti lidí, které míjíte na ulici. Vaše intuice je dnes na vysoké úrovni, takže byste mohli psychicky vycítit téměř cokoli. Vydržte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Aktuální planetární konjunkce může znamenat, že dnes budete mít tendenci nejprve mluvit a až později přemýšlet o tom, co jste řekli, případně až když se váš partner (současný nebo budoucí) začne tvářit ublíženě nebo rozrušeně. Pokud si chcete udržet dobré vztahy s milovanou osobou, možná bude lepší se zamyslet a pak se rozhodnout, zda to, co chcete říct, skutečně stojí za to.

Práce

Štěstí se s vámi spojilo a můžete věřit, že bude v příštích týdnech stát na vaší straně. Věřte, že vás toto štěstí vytáhne ze všech svízelných situací, do kterých se můžete dostat. Vaše záchranná síť je tu pro vás.

Peníze

Chcete se posunout vpřed směrem k finančním a pracovním cílům. Rozhodovat se můžete mezi tím, zda si na vás posvítí jako na jednotlivce, nebo zda budete členem skvělého týmu. Část z vás chce posílit své ego, ale ta druhá, chytřejší část si uvědomuje, kde je váš chleba – sloužit většímu dobru.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává šanci uspokojit vlastní potřeby tím, že si o něco řeknete. Někdy nevidíte, co potřebujete, protože se více staráte o druhé (vaše znamení je altruistické). Díky tomuto postavení jsou však vaše emoce naléhavé a živé  a vy najdete odvahu požádat druhé lidi, aby udělali něco pro vás, místo aby tomu bylo naopak. Ukažte světu, že to myslíte vážně, a vezměte své zdraví do vlastních rukou. Pečlivě si hlídejte svůj jídelníček.

Přečtěte si také