Denní horoskop VODNÁŘE na 19. 2. 2023

Vodnář 19. 2. 2023

Vodnáři, dnes máte na mysli sex a romantiku. Cítíte se obzvlášť vášnivě a vaše emoce jsou bohaté a hluboké. V takových chvílích se pravděpodobně budete chtít soustředit na své vlastní potěšení, přesto je důležité, abyste byli citliví i ke svému partnerovi. Zvláště přitažlivé by pro vás mohly být pikantní romány a filmy a možná si budete pohrávat s myšlenkou na nákupy u Victoria's Secret. Jděte do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Změna je stejně dobrá jako odpočinek a dnešní planetární konjunkce vám může pomoci zjistit, jak by konkrétně jedna změna prospěla určitému vztahu. Může se stát, že oba vidíte nějaký problém odlišně, a proto jste nevědomky v rozporu. Vyjasněním tohoto zmatku se budete moci posunout na uspokojivější úroveň komunikace.

Práce

Den pravděpodobně začínáte jako dostihový kůň, který právě vyjel ze startovní brány. Nápad, který vás napadl buď včera večer, nebo během brzkých ranních hodin, vás popohání k akci. Nebojte se s tímto inovativním nápadem rozběhnout.

Peníze

Tento týden se pro vás týká vztahů, které vás nepodporují. Chcete se posunout vpřed směrem k finančním a pracovním cílům. Rozhodovat se můžete mezi tím, zda si na vás posvítí jako na jednotlivce, nebo zda budete členem skvělého týmu. Část z vás chce posílit své ego, ale ta druhá, chytřejší část si uvědomuje, kde je váš chleba – sloužit většímu dobru.

Zdraví

Pokud se vám dnes naskytne zábavná příležitost, určitě ji využijte. Je to jeden z těch dnů, které si možná budete pamatovat pro jejich nečekané kvality – a vy přece víte, jak využít dobré chvíle, ne? Zapojte do svého domácího nebo pracovního života ty, kteří se prostě neumějí bavit. Nejlépe je však držet se dál od alkoholu a nezdravého jídla. Tento den by mohl být pozitivní pro romantické posuny, pokud se cítíte asertivně.

Přečtěte si také