Denní horoskop VODNÁŘE na 2. 11. 2022

Vodnář 2. 11. 2022

Plány na večerní setkání s přáteli by mohly být odloženy kvůli povinnostem. Nezabrání vám to v něm, ale bude to znamenat, že se sejdete o něco později. Někdo z vašich blízkých se může cítit trochu sklíčeně a hledat soucitné ucho. Snažte se, aby tato osoba zapomněla na svou nejistotu a viděla situaci takovou, jaká je.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obvykle se cítíte přitažlivě, kromě případů, kdy máte stydlivou náladu. Dnes se budete chtít naučit, jak se cítit sebevědoměji. Zbavte se pocitů méněcennosti a dovolte si skutečně zazářit. Můžete světu nabídnout, co nikdo jiný nemůže. Chcete-li najít novou lásku, vyjděte ven a buďte na sebe hrdí!

Práce

Možná jste se v uplynulých týdnech vrhli na nápad, který vás zničehonic napadl. Nyní se vám začíná vybavovat realita a začínáte si uvědomovat všechny důvody, proč to nebude fungovat nebo proč je třeba si vše lépe promyslet. Nenechte se rozptýlit.

Peníze

Díky harmonickému aspektu máte nyní jedinečnou příležitost, aby se vám vaše nejbližší vztahy vyplatily. Vesmír vás činí ještě sympatičtějšími, což vaše přátele a rodinu jen přiměje k tomu, aby s vámi posílili kontakt. Získat lepší práci by nemělo být těžké. O vaší budoucnosti rozhoduje to, koho znáte a jak s ním komunikujete.

Zdraví

Dnešní planetární konfigurace je pro vás poměrně příznivá, což znamená, že vaše dovednosti při hledání rovnováhy v životě dostávají velkou podporu. Naprosto povzbudivě se budete cítit při pravidelných lekcích jógy, kde se vaše tělo protáhne a posílí, zatímco vaše plíce se rozšíří a vytvoří čistý krevní oběh v celém těle. Kolik je hodin? Možná ještě dnes stihnete zajít na lekci! Nezapomeňte se před cvičením a po něm napít vody, která pomůže odvést uvolněné toxiny.

Přečtěte si také