Denní horoskop VODNÁŘE na 20. 10. 2022

Vodnář 20. 10. 2022

Vaše tvrdá práce se konečně vyplácí. Můžete očekávat, že se vám dostane uznání a povýšení spolu s možným zvýšením platu nebo výrazným bonusem. Dobrou zprávu byste měli obdržet již brzy. Večer oslavte s rodinou a přáteli. I oni by mohli mít nějaké dobré zprávy, což přinese radost všem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Bude to den, který je skvělý pro vzájemnou propagaci pozitivních stránek a zároveň pro laskavé přijetí chování, které ukazuje, že jste přece jenom lidé. Může to být vhodná doba pro nejrůznější dobrodružství, protože oba budete nejvýmluvnější a nejvýraznější. Kamkoli půjdete, lidé budou reagovat na vřelost vašeho srdce a úsměv na vaší tváři.

Práce

Vaší strategií dnes je vyhýbat se nebezpečí a hrát na obranu. Bude nejlepší, když prozkoumáte svůj program a budete k němu přistupovat konzervativně. Neukousněte si větší sousto, než dokážete rozkousat.

Peníze

Čeká vás zajímavé období, protože harmonický aspekt ovlivňuje vaše učení, vzdělávání, cestování a duchovnosti a přináší nový zájem o všechny tyto oblasti. Pokud se učením živíte, je to skvělá doba pro získání nového zaměstnání. Pokud se chcete věnovat výuce, máte velkou podporu. Stejně tak návrat do školy, abyste si rozšířili své dovednosti, přináší ovoce.

Zdraví

Možná dnes pocítíte zásadní změnu ve výběru potravin, které preferujete. Planetární konjunkce nás vyzývá, abychom se podívali na své zvyky a prozkoumali, proč děláme určité věci. Pokud například jíte maso, můžete mít zkušenost, díky níž si ujasníte, proč to děláte, nebo zda v tom chcete pokračovat. Nebo jste možná posledních deset let zarytými vegany a najednou vás přepadne chuť na ryby, vejce nebo sýr? Možná vám chybí nějaká živina, kterou tyto potraviny nabízejí. Můžete experimentovat s jejich občasnou konzumací, nebo pokud máte pocit, že se musíte držet svých etických zásad, najít způsob, jak je doplnit z veganských zdrojů. Zkuste si všímat potravin, které jíte, a toho, jak se po nich cítíte fyzicky a emocionálně. Na základě toho si můžete začít vybírat stravu podle toho, co nejlépe slouží vašemu pocitu pohody.

Přečtěte si také