Denní horoskop VODNÁŘE na 20. 11. 2022

Vodnář 20. 11. 2022

Nevzdávejte se snahy najít romantického partnera svých snů, protože nyní máte šanci. Mluvení vás podněcuje k akci. Nedivte se, když vám trocha třenic zabrání skočit do situace oběma nohama. Vydržte. Jakmile se dostanete pod povrch, zjistíte, že v této osobě je mnohem víc, než se na první pohled zdá.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Protože obecně zbožňujete být středem pozornosti, možná vás překvapí, že dnes by to pro vás mohlo být docela nebezpečné. Může se stát, že místo toho, abyste předvedli svůj skutečný hvězdný potenciál, ztrapníte sebe i svého partnera (současného nebo budoucího) tím, že řeknete něco nedomyšleného a naprosto netaktního. Možná bude lepší mlčet.

Práce

Přejete si, aby ve vás ještě dnes hořela včerejší sebedůvěra. Bohužel tomu tak není. Dnes na vás doléhá letargie, která vám ztěžuje přijmout odvahu, kterou jste předešlého dne načerpali.

Peníze

Máte v rukou boj o moc. Vesmír chce, abyste postupovali vpřed tempem, které se rozhodne nastavit, a přitom ovládá a proměňuje vše, čeho se dotkne. Je třeba zmobilizovat spoustu energie  vaši vlastní, možná i vašich zaměstnanců a energii vašeho pracoviště obecně. Lidé od vás očekávají zásadní rozhodnutí, takže je na čase se zvednout.

Zdraví

Průběh dne vás nutí všímat si více svých úspěchů než neúspěchů, a to je skvělá věc! Vychutnejte si všechny věci, které děláte dobře a kterých si ostatní lidé nemusí nutně všimnout nebo je pochválit. Své sebevědomí můžete ovlivnit už jen tím, že do sebe pustíte trochu pochvaly od vlastního vnitřního hlasu. Poblahopřejte si za to, že jste si zacvičili jógu, uvařili zdravé jídlo, upřímně komunikovali s přítelem. To jsou věci, které vytvářejí zdravý život.

Přečtěte si také