Denní horoskop VODNÁŘE na 20. 8. 2022

Vodnář 20. 8. 2022

Vodnáři, dnes je poměrně klidný den, který vás jistě potěší. Od rodiny a přátel můžete dokonce obdržet dárky jako projev jejich úcty nebo lásky k vám. To je přesně ten druh ujištění, který potřebujete. I když ve vztazích s druhými působíte poměrně nenápadně, přesto je pro vás důležité být dobrým přítelem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to vhodná doba, kdy můžete svému blízkému uvařit a dostat ho na kolena svou něžnou péčí a pozorností. Ujměte se vedení rozhovoru a mluvte o věcech, které uklidňují a uvolňují. Zařaďte několik duchaplných vtipů a intelektuálně podnětnou konverzaci a do konce večera by vám měli zobat z ruky a na talíř zapomenout.

Práce

Počínaje dneškem se celkové pracovní tempo během následujících čtyř týdnů zpomalí. Budete tak mít více času na přemýšlení a plánování, místo toho, abyste se cítili stále uspěchaní a pod tlakem, že musíte věci řešit dříve, než jste na to připraveni.

Peníze

Je to náročné období, kdy jdete od jednoho úkolu k druhému. Scházíte se se spolupracovníky a nadřízenými, abyste upevnili svou roli v hierarchii, ale to není všechno. Váš psychický smysl je v oblasti práce a peněz na správné adrese. Máte-li tušení ohledně investic, hrajte na ně opatrně. Tento aspekt je šťastný pro náhlé přívaly bohatství.

Zdraví

Dnešní aspekt ve vás vyvolává pocit, že nic nebude dokonalé, pokud to neuděláte - poznáváte tyto pocity? Úzkost v tomto rozpoložení je pro vás poměrně specifická. Pracovní morálka, smysl pro detail, stres z toho, zda je něco dokonalé - to vše jste vy! No, zhluboka se nadechněte a připomeňte si, že nikdy nic není dokonalé. Nejdůležitější je, jak se cítí lidé - jak se cítíte VY. Vaše srdce je na správném místě, a to je to jediné, na čem záleží.

Přečtěte si také