Denní horoskop VODNÁŘE na 22. 1. 2023

Vodnář 22. 1. 2023

Některé poměrně intenzivní a živé sny by vás mohly inspirovat k tomu, abyste se pustili do hloubkového studia tématu, které vás konkrétně zajímá, Vodnáři. Mohlo by jít o umění, filozofii nebo metafyziku. Možná vás napadnou plány na cestu do některého z velkých světových duchovních center, jako je Jeruzalém, Glastonbury nebo Vrindávana. Vaše intuice je dnes na velmi vysoké úrovni, takže ať už sníte o čemkoli, pořádně o tom přemýšlejte. Možná je to přesně to, co potřebujete!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie vyzařující z planet vás stále více přibližuje k cíli, kterým je získání hlubšího závazku s určitou zvláštní osobou. Možná budete v pokušení prosadit si svou tím, že odhalíte, jak přitažlivý balíček ve skutečnosti jste, a budete doufat, že to dotyčného přesvědčí. Ve skutečnosti tím jen snižujete svůj půvab. Nejlepší je nechat to být a vyčkávat.

Práce

Kolega nebo zaměstnavatel vás dnes pokárá za přílišnou lehkomyslnost. Nesnažte se ze situace vyvléknout argumenty, protože tím konflikt jen zhoršíte. S největší pravděpodobností má pravdu ten, s kým bojujete.

Peníze

Díky harmonickým aspektům cítíte zvláštní podporu vesmíru. Všechna tato energie vás zasáhne v sektoru dětí, rodiny, romantiky a zábavy, takže je skvělý čas na to, abyste si sedli s partnerem a naplánovali společnou budoucnost. Každý z vás bude mít jinou představu o tom, jak postupovat – od spořicích účtů na studium až po důchod. Máte však v sobě tolik kreativity a dobré vůle, že se budete jen těžko hádat.

Zdraví

Jste známí svou velkou netrpělivostí – zejména vůči sobě samým. Planetární energie vás vybízí, abyste se zaměřili na svou sílu a snažili se kolem sebe vytvořit svět rovnováhy. Klíčem k úspěchu je odhodlání a vy se musíte věnovat zdravému fyzickému životu, abyste dosáhli rovnováhy a harmonie v širším měřítku. Nejde o odříkání  jde o to, abyste získali vše, co chcete.

Přečtěte si také