Denní horoskop VODNÁŘE na 23. 3. 2023

Vodnář 23. 3. 2023

Dnešní den bude z velké části pokračováním včerejšího dne, ale pro vás, Vodnáři, bude možná o něco intenzivnější. Ve vzduchu je cítit další šum, jako statická elektřina v rádiu. Tento šum na pozadí sice neposkytuje nejlepší prostředí pro práci, ale vy byste se měli bez problémů orientovat. Nalaďte se na štěbetání a pokračujte dál.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná najednou najdete důvod, proč se ponořit do starých adresářů nebo si prohlédnout staré fotografie týkající se vzpomínek, které vám velmi leží na srdci. Nějaká tvář z minulosti vás může přimět k tomu, abyste přehodnotili důvod ukončení vztahu. Možná je na čase se znovu setkat a zjistit, zda se něco změnilo nebo zda by se v budoucnu mohlo změnit.

Práce

Během následujícího měsíce zjistíte, že váš celkový kariérní postup je poměrně dobrý. Komunikace je méně napjatá a zdá se, že vše plyne hladčeji než dosud.

Peníze

Tento týden se otevírají nejrůznější finanční dveře. Abyste mohli vydělávat takové peníze, jaké byste chtěli, musíte skutečně zbožňovat to, co děláte. Zvažte prohloubení svých vrozených znalostí prostřednictvím workshopů a seminářů. Vaše sociální oblast se rozšiřuje. Máte kontakty, díky nimž se můžete vrhnout na přednášení, vyučování nebo publikování. Uskutečněte to.

Zdraví

Pravděpodobně si přejete, aby se věci děly rychleji, než se dějí, zejména pokud jde o opakující se návyky jíst v běhu a nepřemýšlet dopředu. Zkuste se zamyslet nad tím, jak rádi vypadáte, a nad přípravou, která je s tím spojená. Možná strávíte hodinu denně tím, abyste vypadali dobře. Čtvrtinu této doby věnujte přemýšlení o tom, co musíte mít k dispozici v době jídla. Prvním novým návykem, který byste si měli osvojit, by mělo být používání promyšlenosti u jídla.

Přečtěte si také