Denní horoskop VODNÁŘE na 25. 2. 2023

Vodnář 25. 2. 2023

Vodnáři, nezapomeňte dnes otevřít poštu a zvednout telefon, protože pravděpodobně obdržíte zajímavou informaci od přítele nebo obchodního partnera. Může se stát, že právě byla podepsána dohoda, na které se již dlouho pracuje, nebo že romantický zájem, o který jste usilovali, konečně opětuje vaše city. Ať už den přinese cokoli, bude to pravděpodobně příznivé.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce naznačuje, že vy a váš milostný zájem možná nebudete chtít dělat kompromisy obvyklým způsobem. Oba se cítíte dynamicky nabití a připravení k akci, ale ne nutně ve smyslu společného podnikání. Možná vám pomůže uvědomit si, že potřebujete prostor k prozkoumání své tvořivosti, a může vám pomoci strávit nějaký den odděleně.

Práce

Nerozhodnost, kterou jste pociťovali v posledních dnech, je zcela pryč a vy jste připraveni jít dál. Tento den je vhodný k tomu, abyste se pustili do nových projektů. Pohněte se kupředu. Udělejte první potřebné kroky. Nacházíte se v novém výchozím bodě.

Peníze

Tento týden je ve znamení kreativity, protože se zabýváte otázkami týkajícími se vztahů a komunikace. Velmi dobrý nápad je využít svou kreativitu k vydělávání peněz, například psaním, uměním, hudbou nebo jinou formou umění. Pokud se vám dosud nedařilo vydělávat peníze tím, co vás baví, najdete nyní jinou situaci. Jen se ujistěte, že vaše snaha hledat práci v těchto oblastech je cílená a záměrná, nikoliv rozptýlená.

Zdraví

Jakékoli nepředvídatelné výkyvy nálad byste dnes měli brát s rezervou  není to zrovna vhodná doba na to, abyste se pouštěli do sporů s kolegy nebo členy rodiny. Dodržujte svůj cvičební režim, i když se vám zrovna nechce. Pocit nenaplněné touhy lze odstranit pouze tím, že se k sobě budete chovat velmi opatrně a budete používat sebepoznání. Zkuste také omezit příjem cukru na ráno.

Přečtěte si také