Denní horoskop VODNÁŘE na 26. 7. 2022

Vodnář 26. 7. 2022

Vodnáři, možná dnes uhýbáte stranou, abyste se vyhnuli závazkům. Nedělejte někomu naschvály. Buďte silní a dejte lidem najevo, co si myslíte, i když si myslíte, že jejich city budou zraněny. Vaším úkolem je chránit své emoce. Ostatní lidé si poradí se svými vlastními. Buďte agresivní, pokud musíte. Vaše duševní zdraví závisí na tom, zda jste k sobě upřímní.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie je ideální příležitostí k tomu, abyste pozvali několik lidí na večerní debatu a diskusi (v případě potřeby virtuální) o čemkoli, co je právě v módě, a také vám zaručí, že rozšíříte okruh svých užitečných přátel. I když se může ukázat, že jedna konkrétní osoba je v určité diskusi dosti náročná, přesto vám bude připadat velmi přitažlivá a budete chtít v rozhovoru pokračovat.

Práce

Nedělejte dnes z komára velblouda. Pokud si nedáte pozor, může vás něčí ranní poznámka ochromit na celý zbytek dne. Vaše citlivá povaha se snadno zraní. Chraňte ji brněním.

Peníze

Je čas, abyste se skutečně prezentovali svým oblečením, vystupováním a způsobem mluvy. Není zde místo pro zmenšující se fialky, jen pro jasné, autoritativní lidi, kteří dokáží účinně předkládat argumenty. Podívejte se do svého domova na nápady, jak ušetřit peníze nebo jak si je vydělat. Domácí podnikání není vůbec špatný nápad.

Zdraví

Pod vlivem dnešního aspektu můžete pocítit nával bujnosti a nejlépe to projevíte fyzicky! Jste-li zvyklí na cvičební režim, je skvělá doba na to, abyste ho nějakým způsobem rozšířili. Zvyšte úroveň aerobního cvičení: pokud chodíte pěšky, začněte jednou nebo dvakrát týdně běhat, nebo pokud již běháte, zaveďte plavání jako křížovou aktivitu. Využijte této chvíle k rozšíření a zpestření svých pohybových aktivit.

Přečtěte si také