Denní horoskop VODNÁŘE na 26. 8. 2022

Vodnář 26. 8. 2022

Vodnáři, dnes můžete pocítit ohromnou fyzickou přitažlivost k nové osobě, i když už jste se s ní zapletli. Také neobvyklé štěstí by vám mohlo přinést nějaké peníze navíc. Mohlo by jít o nečekaný bonus, nějaký prodej nebo dárek. Mohlo by se objevit pokušení utratit je všechny najednou. Pokud peníze nepotřebujete na běžné výdaje, jděte do toho! Odměnu si zasloužíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská konfigurace vás může trochu znepokojovat, protože se může zdát, že si nikdo nechce hrát. Všichni jsou zahleděni do svých osobních dramat plných trápení a starostí. Jelikož si ve vztazích libujete v otevřenosti a plynulosti, může pro vás být těžké se s tím vyrovnat. Neberte si to osobně, protože tato nálada přejde; jděte příkladem a sami se nepřestávejte usmívat.

Práce

V následujících třech a půl týdnech budou pracovní nedorozumění častým jevem. Bude těžké se s lidmi domluvit tak, jak potřebujete. Snažte se zachovat si pozitivní přístup. Klíčovou ingrediencí je smysl pro humor.

Peníze

Tento týden se možná budete potýkat s tím, jak najít svůj tvůrčí hlas v práci. Kreativita a talent tu rozhodně jsou. Je však třeba najít chytrý způsob, jak své schopnosti dát najevo. Jelikož se to týká oblasti spojené s dluhy a získáváním finančních prostředků, může to znamenat, že budete muset něco splatit, než se pustíte do tvůrčího úsilí nebo nejprve získáte více peněz. Udržujte rozpočet v proveditelných mezích.

Zdraví

Dnes byste mohli být neuvěřitelně vystresovaní. Připadáte si někdy jako terapeut všech? Přicházejí za vámi druzí a vylévají na vás svá trápení a starosti a vy jste příliš dobrý přítel na to, abyste je v jejich nouzi odmítl? Pokud je to váš případ, musíte se urychleně stát nedostupnými! Udělejte pro sebe něco výjimečného. Drobnosti, které děláte pro to, abyste se cítili dobře, nemusí být vzhledem k tomu, jaký máte za sebou týden, luxusem, ale spíše nutností. Je v pořádku, když si čas od času dopřejete povzbuzení!

Přečtěte si také