Denní horoskop VODNÁŘE na 28. 4. 2023

Vodnář 28. 4. 2023

Dnes byste se měli cítit obzvlášť smyslně, Vodnáři. Budete si chtít užívat potěšení ze zamilovanosti. K vášnivému setkání by mohlo dojít u vás doma, pravděpodobně po skvělém jídle, které jste připravili. Mohli byste vést upřímnou diskusi o budoucnosti vztahu. Možná se rozhodnete zkusit spolu bydlet, pokud tak ještě nečiníte. Dobře si to promyslete a udělejte to, co cítíte jako správné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přestože jste se z důvodů, které znáte jen vy sami, snažili ovládat své pocity, možná zjistíte, že současná astrální konfigurace váš pocit vášně ještě více umocňuje. Až se s touto konkrétní osobou setkáte, může se ukázat, že vaše emoce jsou ohromující, a ona uvidí, že jste skutečně zamilovaní. Nejste rádi takto zranitelní, ale někdy je to nezbytné.

Práce

Není dobré dělat jakákoli rozhodnutí, když stojíte na nejisté půdě, ale dnes tomu tak je. Cítíte se emocionálně silní a jste přesvědčeni, že dokážete překonat všechny výzvy, které vám přijdou do cesty. Umožňuje vám to silná komunikace.

Peníze

Tento týden máte aspekty, které vás činí magnetičtějšími a ještě jedinečnějšími. Nejtěžší je, že vaše kariérní oblast nyní vyžaduje více pozornosti, abyste mohli svou práci učinit udržitelnou, lukrativní a bezpečnou. Nenechávejte nyní nic náhodě. Budujte to, co chcete vidět.

Zdraví

Je to skvělá příležitost, jak si zorganizovat čas a zařadit do něj všechny věci, na které se běžně nedostane. Udělejte si z tohoto týdne týden hýčkání sebe sama! Udělejte cokoli, co obvykle odkládáte, protože je to požitkářské nebo časově náročné. Udělejte si čas na to, abyste se mohli rozmazlovat! Vlasy, pleť, nohy, ruce, tělo, čím více hýčkání, tím lépe! Jste rození pracanti a trocha péče vaši pracovní morálku neohrozí! Jde o to, abyste vypadali a cítili se co nejlépe. Jděte do toho!

Přečtěte si také