Denní horoskop VODNÁŘE na 28. 6. 2022

Vodnář 28. 6. 2022

Vodnáři, dnes vás k činům vybízí mocná síla. Někdo může pracovat v rozporu s vašimi cíli a snažit se vás podrazit. Nenechte se lidmi přelstít. Máte stejné právo vyjadřovat své názory jako kdokoli jiný. Využijte sílu své mysli, abyste se v každé situaci dostali na vrchol. Svoboda je stav mysli. Dělejte něco, co vás přiměje tančit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Všechno musí mít své hranice  i to, do jaké míry si dovolíte nemít prakticky žádné hranice. Současná astrální konfigurace znamená, že byste dnes mohli být v pokušení zajít o krok dál, pokud jde o určitý vztah. A přestože váš milostný zájem může být velmi tolerantní, může snést jen tolik, než se rozhodne vše odvolat.

Práce

Důležité zprávy vám přijdou prostřednictvím počítače. Pokud hledáte novou práci, podívejte se na internet. Příležitost, na kterou čekáte, je zveřejněna na webových stránkách. Stačí, když si najdete čas a najdete ji. Nové technologie vás dovedou k vašim cílům.

Peníze

Je to pro vás náročný týden, protože tyto aspekty nejvíce ovlivní váš domácí život a vnitřní pocity. Možná budete přemýšlet o práci z domova nebo jen o využití peněz na zvelebení bytu. Do takového projektu je nyní určitě možné vložit spoustu energie.

Zdraví

Zatímco si ostatní stěžují, že mají špatný den, vy můžete plánovat svůj vítězný tah! Dnes je například dobrý den na to, abyste zapůsobili na šéfa, aniž byste se o to opravdu snažili. Dnes se vám může stát, že se věci obrátí ve váš prospěch, a to jen z pouhého štěstí. Dávejte si pozor, abyste se nenechali strhnout spádem událostí natolik, že byste přehlédli své vlastní základní potřeby. Bylo by tragické, kdybyste úplně prošvihli loď, protože jste se zapomněli naobědvat a dostali se do špatné nálady!

Přečtěte si také