Denní horoskop VODNÁŘE na 3. 3. 2023

Vodnář 3. 3. 2023

Vodnáři, možná bude nutné, abyste si dopřáli trochu sebeléčby. Ostatní lidé mohou chtít vaši pozornost, hledat radu a pomoc s vlastními vzlykavými příběhy, zatímco vy máte ve skutečnosti své vlastní záležitosti, o které se musíte postarat. Věnujte se jim dnes. Buďte trochu sobečtí, pokud to bude nutné. Ujistěte se, že se věnujete svým vlastním potřebám.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je někdy nahoře a někdy dole. Dnešní aspekt znamená, že se může začít houpat všemi směry, protože vy a váš nový partner zažíváte vrchol už jen tím, že jste ve společnosti toho druhého. V takových chvílích je život skutečně nádherný, protože vaše nadšené a nakažlivé pocity připomínají vašemu okolí, o čem je zamilovanost.

Práce

Napětí, které v sobě máte, se dostane na povrch. Obvykle si této energie nevšimnete a prostě se věnujete svému dni jako obvykle. Nyní je energie zvýšená a toto vnitřní napětí se rozhořívá. Neobviňujte z toho druhé. Podívejte se do svého nitra.

Peníze

V práci musíte být mnohem otevřenější a komunikativnější. Ostatní na vás mohou spoléhat, že jim poskytnete informace, které potřebují k výkonu různých funkcí, a proto se ujistěte, že nezanedbáváte e-maily ani zprávy. Vesmír vám dává ještě více důvodů, abyste mluvili od srdce o tom, co potřebujete, a to jak v práci, tak v osobním životě.

Zdraví

Možná se dnes spřátelíte těmi nejneobvyklejšími způsoby. Můžete očekávat nečekané – od sebe i od ostatních. Nezapomeňte však, že je to dočasné  není to změna srdce, je to spíše jako změna oblečení. Vaše srdce mimochodem vždy rádo přijme trochu pozornosti, a to mluvíme o pořádném kardio tréninku. Zjistěte, zda se vašim novým známým líbí zvýšit si tepovou frekvenci ve zdravém venkovním prostředí. Možná se z těch, kterým se to líbí, stanou trvalí přátelé.

Přečtěte si také