Denní horoskop VODNÁŘE na 3. 4. 2023

Vodnář 3. 4. 2023

Vodnáři, dnes budete mít dobrou náladu. Horská dráha pocitů, na které jste se ocitli, se konečně ustálí. Vystupte z kolotoče a užijte si pohodlí pevné půdy. Vydejte se na procházku a dopřejte si něco, co vás baví – zmrzlinu nebo novou knihu. Zabývejte se praktickými záležitostmi, místo abyste se ztráceli ve svých představách. Pokud tak učiníte, budete dnes v noci klidněji spát.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V současném vztahu může být důležité, abyste do něj vložili vizi všech možností, které by mohly nastat. Nebeská atmosféra vás vybízí k tomu, abyste do vzájemné interakce vnesli více kreativity a také více skutečné vřelosti. Říkejte svému partnerovi (současnému nebo budoucímu) co nejčastěji, jak moc ho zbožňujete. To vše změní.

Práce

Ať už jste v práci, nebo ne, cítíte se odcizeni lidem, se kterými pracujete. Nebuďte z toho rozpačití. Buďte prostě sami sebou. Tím, že se tím teď budete trápit, zítra se situace jen zhorší.

Peníze

Možná přemýšlíte o tom, jak dosáhnout svých dávných nadějí a snů. Přátelé, společenské kontakty, politické manévrování a oslovování větších skupin vám pomohou získat náskok a prosadit se jako odborník ve svém oboru. Při rozšiřování svého vlivu v těchto sférách udělejte vše pro to, abyste si zachovali společné investice a majetek. V případě potřeby utrácejte za jejich údržbu nebo vylepšování, dokud je nebudete moci rovnou prodat.

Zdraví

Péče o zdraví může být příjemným procesem. Nezapomeňte pomalu zvyšovat množství pohybu a nové aktivity zavádět opatrně. Snažte se upravit své stravovací návyky malými změnami. Chcete-li například omezit mléčné výrobky, vzdejte se nejprve některých jejich forem, které vám nebudou skutečně chybět, například sýru na sendviči. S každým rozhodnutím, které uděláte, si všimnete, že vaše uvědomění stoupá.

Přečtěte si také