Denní horoskop VODNÁŘE na 30. 12. 2022

Vodnář 30. 12. 2022

Vodnáři, dnes můžete zažívat vzestupy a pády. Mohli byste obdržet alespoň jeden telefonát typu „dobrá zpráva, špatná zpráva“, což by mohlo způsobit, že se vaše nálady budou houpat sem a tam jako kyvadlo. Snažte se zůstat soustředění. Dobré zprávy berte jako povzbuzení, a pokud jde o ty špatné, snažte se je objektivně zvážit a přijít na způsob, jak je obrátit ve svůj prospěch. Vždycky se najde nějaký způsob. Vydržte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce vás může přimět k tomu, abyste se rozhodli dát najevo své city určité osobě, která vás již nějakou dobu přitahuje. Jediným problémem je, že byste mohli být příliš panovační a téměř dominantní ve svém spěchu získat od dotyčné osoby nějaký závazek. Pokud na ně budete působit příliš silně, ve skutečnosti je odradíte, takže se uklidněte.

Práce

Dnes pro vás bude těžké soustředit se na úkoly, které máte před sebou. Vaše mysl bude pravděpodobně značně roztěkaná. Netlačte na sebe, abyste dokončili něco velkého, jinak můžete být frustrovaní, že jste si ukousli větší sousto, než dokážete rozkousat.

Peníze

Pokud se v poslední době cítíte trochu zaseknutí, je tu pro vás jeden aspekt. Může vás vyvést z ulity, když se postavíte jakékoliv příležitosti. Planety otřesou vaším osobním stylem a požádají vás, abyste v otázce svého vzhledu mysleli jinak. Odlišit se od ostatních může znamenat rozdíl mezi tím, zda uděláte skvělý dojem, a tím, zda budete muset zůstat sami.

Zdraví

Máte široký vkus a často jste tím, kdo si u stolu objedná něco nového nebo neobvyklého. Tato chuť je spojena s ochotou prozkoumávat fyzické a smyslové oblasti života. Je důležité být otevřený fyzickému potěšení, ačkoli někteří si k tomu od mládí nedávají svolení a blokují se. Tělo může zablokovanou energii ukládat hluboce skrytým způsobem. Pokud vás to zajímá, experimentujte s různými holistickými masážními postupy.

Přečtěte si také