Denní horoskop VODNÁŘE na 30. 6. 2022

Vodnář 30. 6. 2022

Dnes si dávejte pozor na záda, Vodnáři. V blízkosti je zřetelná přítomnost, která vyžaduje vaši pozornost. Naštěstí jsou vaše emoce mnohem stabilnější než obvykle a jste silněji propojeni se svými pocity. Ve skutečnosti můžete být v oblacích. Neměli byste mít problém s orientací v této části atmosféry. Ostatní se na vás mohou obracet s prosbou o radu.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pod vlivem současné astrální energie nemusíte být schopni udržet si svou super cool image. Někdo, kdo vás nesmírně přitahuje, vás dokáže hystericky rozesmát, což není obraz, který jste si přáli vytvořit. Možná jste doufali, že si zachováte spíše pocit klidné důstojnosti a moudrosti než naprosté ztráty kontroly. Ale alespoň vidí, že jste člověk.

Práce

Vaše duševní schopnosti jsou dnes poměrně silné. Jste schopni přijímat a zpracovávat mnohem více informací než obvykle. Nebojte se vzít na sebe více, než se od vás vyžaduje. Budete mít schopnost rozlišujícím pohledem skenovat mnoho dokumentů.

Peníze

Je to pro vás náročný týden, protože tyto aspekty nejvíce ovlivní váš domácí život a vnitřní pocity. Možná budete přemýšlet o práci z domova nebo jen o využití peněz na zvelebení bytu. Do takového projektu je nyní určitě možné vložit spoustu energie.

Zdraví

Měli byste si všimnout, že věci dnes kladou jen malý odpor. Ne že by vám vadila intenzita, ale je velmi důležité, abyste pili hodně vody, abyste zmírnili emocionální expanzi energie tohoto dne. Na nepostřehnutelné energetické úrovni jste zkoušeni a je velmi důležité, abyste zůstali přítomní. Pití vody vám pomůže udržet vaše emocionální já namazané. Věřte nám.

Přečtěte si také