Denní horoskop VODNÁŘE na 4. 10. 2022

Vodnář 4. 10. 2022

Vaše srdce se nemusí cítit zrovna silně a tato situace se dnes pravděpodobně nezlepší, když zjistíte, že lidé jsou k Vaší situaci necitliví. Není vhodná doba spoléhat se na to, že vás druzí zvednou ze židle. Než vyjdete ze dveří, oblékněte si ochranné brnění. Předpověď hlásí dotěrné nálady a nepřátelské postoje.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná si dnes budete muset se svou drahou polovičkou promluvit o určitých problémech, které se ve vztahu objevily. Najednou si uvědomíte, že mohou existovat určité oblasti, ve kterých se oba před sebou navzájem držíte zpátky, a proto je třeba toto téma otevřít dříve, než se v budoucnu ještě více zkomplikuje. Stačí začít a vše bude v pořádku.

Práce

Zaujme vás nová firma nebo nová profese. Možná se jedná o společnost, do které byste rádi investovali, nebo o profesi, které byste se rádi věnovali. Ať tak či onak, nebojte se do ní naskočit. Je to to, na co jste čekali.

Peníze

Vesmír ovlivňuje váš dům dluhů a cizích peněz a zároveň přináší změny v oblasti vaší kariéry. Nyní není vhodná doba na přílišné utrácení. Spíše je lepší věnovat nějaký čas splácení nejnaléhavějších dluhů a zároveň podpořit svou kariéru dalšími aktivitami zaměřenými na rozvoj dovedností, například semináři. Stanete se neocenitelnými pro své současné nebo potenciální zaměstnavatele a zajistíte si také jistotu zaměstnání.

Zdraví

Planetární energie vás vybízí, abyste se vzdali konzumace škodlivých potravin nebo prázdných kalorií. Je to také vhodná doba pro půst a očistu. Pokud máte možnost, je půst s džusy krásným způsobem, jak očistit své tělo, aniž byste příliš narušili svůj každodenní život. Borák, kořen štěrku a buchva udržují zdraví ledvin a můžete je přidávat do svých šťáv. Pokud půst nepřipadá v úvahu, podívejte se na některé z bylinných očistných kombinací dostupných online nebo v místním obchodě se zdravou výživou.

Přečtěte si také