Denní horoskop VODNÁŘE na 5. 3. 2023

Vodnář 5. 3. 2023

Příležitost vydělat si peníze navíc kreativním způsobem může dnes přijít z nečekaného a možná i dosud neznámého zdroje, Vodnáři. Může vás to překvapit, ale pravděpodobně toho budete chtít využít. Mohli byste se také stát šťastným příjemcem nečekané finanční výhry. Někdo, kdo vám dluží peníze, by vám je mohl náhle vrátit. Tento den by měl být rozhodně příznivý pro peníze.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace vám dává příležitost se s někým lépe seznámit, ale nemusí vám nabídnout možnost poznat ho úplně. Pokud budete ochotni být trpěliví, může to začít jako nádherné přátelství, které se postupem času bude stále prohlubovat. Nakonec se z něj stane intimní partnerství, v něž nyní doufáte.

Práce

Váš zasněný a originální způsob řešení věcí je v ostrém rozporu s někým, kdo má velmi mentální přístup. Vaše dva názory se drasticky střetávají. V tuto chvíli nemusíte hledat kompromis. Jednoduše pochopte argumenty protistrany.

Peníze

V práci musíte být mnohem otevřenější a komunikativnější. Ostatní na vás mohou spoléhat, že jim poskytnete informace, které potřebují k výkonu různých funkcí, a proto se ujistěte, že nezanedbáváte e-maily ani zprávy. Vesmír vám dává ještě více důvodů, abyste mluvili od srdce o tom, co potřebujete, a to jak v práci, tak v osobním životě.

Zdraví

Pokud potřebujete pomoc v práci nebo doma, dnes je skvělý den, kdy o ni můžete požádat. Ostatní vám rádi poslouží. Pokud jste v poslední době zanedbávali vlastní potřeby, najděte si čas a zajistěte si pomoc s dětmi nebo přestaňte pracovat dříve a udělejte něco pro sebe. Může to být procházka nebo skok na běžecký pás, abyste si zvedli tepovou frekvenci (to je vždy důležité!), nebo dokonce nákupy drobností na internetu, které už příliš dlouho leží na vašem osobním seznamu.

Přečtěte si také