Denní horoskop VODNÁŘE na 6. 3. 2023

Vodnář 6. 3. 2023

Dnes byste mohli uspořádat setkání svých metafyzicky založených přátel, Vodnáři. Diskuse by mohla vést k poznatkům, na které by nikdo z vás sám nepřišel. Vaše mysl bude pracovat rychlostí tisíc mil za hodinu. Nikdo z vás už možná nikdy nebude stejný. Nezapomeňte si z diskusí dělat poznámky. Nebudete chtít zapomenout na nic, co jste slyšeli nebo řekli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete říct, co chcete, a budete za svou iniciativu pochváleni, nikoli pokáráni za přílišnou otevřenost. Současný planetární aspekt znamená, že máte zelenou k tomu, abyste ze sebe dostali vše, co vám zřejmě brání vytěžit maximum ze současného vztahu. Využijte této příležitosti k tomu promluvit si s milovanou osobou od srdce. Spojte upřímnost s láskou.

Práce

Když se intelektuálně vznášíte do stále větších výšin, zjišťujete, že lidé kolem vás vás nějakým způsobem shazují. Vy se měníte, ale oni ne. Mějte trpělivost, ale také vyhledávejte podobně smýšlející jedince, kteří mohou podpořit váš růst.

Peníze

V práci musíte být mnohem otevřenější a komunikativnější. Ostatní na vás mohou spoléhat, že jim poskytnete informace, které potřebují k výkonu různých funkcí, a proto se ujistěte, že nezanedbáváte e-maily ani zprávy. Vesmír vám dává ještě více důvodů, abyste mluvili od srdce o tom, co potřebujete, a to jak v práci, tak v osobním životě.

Zdraví

Poddat se svým instinktům je pro vás přirozený krok. Existuje však tendence zaměňovat instinkty za excesy. Planetární konjunkce vás vyzývá, abyste zjistili, co je skutečně nejlepším východiskem pro vaše instinktivní pudy, a může vám dát směr, pokud se na něj naladíte. Několik dietních rad: tento týden se snažte využívat obiloviny a luštěniny jako zdroje energie a bílkovin.

Přečtěte si také