Denní horoskop VODNÁŘE na 7. 3. 2023

Vodnář 7. 3. 2023

Pokud jste se cítili pod psa, očekávejte, že se dnes budete cítit silnější než předtím, Vodnáři. Vaše nadšení stoupá a do mozku vám proudí nové nápady. Cokoli, na čem dnes budete pracovat, by mělo vyniknout. Zažijete nový pocit síly a optimismu. Nebuďte však příliš intenzivní. Ostatní by mohli získat špatný dojem. Buďte jako obvykle citliví a vše bude v pořádku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli dnešní den může být poněkud vážnější než obvykle, pokud jde o blízké osobní vztahy, může vás to ve skutečnosti oba vrátit na zem. Postavení planet znamená, že možná budete muset projednat určitá praktická opatření nebo vypracovat smlouvy, které vám oběma pomohou svázat vaše záležitosti dohromady. Jakmile to však bude dokončeno, budete se oba cítit mnohem lépe.

Práce

Vaše silná vůle je obvykle velmi užitečná při získávání faktů a pronikání k jádru situace. Dnes však musíte zaujmout klidnější přístup. Při získávání informací buďte k lidem jemní a starostliví, nikoliv útoční.

Peníze

V práci musíte být mnohem otevřenější a komunikativnější. Ostatní na vás mohou spoléhat, že jim poskytnete informace, které potřebují k výkonu různých funkcí, a proto se ujistěte, že nezanedbáváte e-maily ani zprávy. Vesmír vám dává ještě více důvodů, abyste mluvili od srdce o tom, co potřebujete, a to jak v práci, tak v osobním životě.

Zdraví

Dnes jste připraveni riskovat a bránit to, co je pro vás důležité. Nenechte se však unést a nezapomeňte na své základní potřeby. Pokud máte sklon být středem pozornosti, tanec nebo nácvik boxerských pohybů na veřejnosti vám poskytne potřebný trénink a zároveň uspokojí váš odvážný pocit. Mezi další odvahy může patřit to, co jíte. Dejte rozinky do masového pokrmu, který můžete připravit. Jsou báječné pro vaše srdce a kombinace chutí je úžasná.

Přečtěte si také