Denní horoskop VODNÁŘE na 9. 10. 2022

Vodnář 9. 10. 2022

Můžete zvážit uzavření nějakého druhu obchodního partnerství s přáteli. Je to vhodná doba, protože vaše komunikace je obzvláště dobrá. Podrobnosti o úloze každého z nich lze jasně rozpracovat. Ačkoli to sice bude vyžadovat určité úsilí, úspěch je naznačen téměř u každého cíle.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne přivádí do popředí některé z vašich nejzářivějších a nejodvážnějších fantazií, ačkoli se často těžko rozhodujete, kterou z nich byste měli vyzkoušet jako první. Vzhledem k tomu, že většina lidí vás často považuje za velmi poddajné, možná by bylo dobrou terapií vyzkoušet i fantazii, v níž máte pro jednou zcela, úplně a naprosto navrch.

Práce

Během pracovního dne pocítíte základní proud tření. To je nevyhnutelné. Dobrou zprávou je, že toto tření vás povzbudí k tomu, abyste dosáhli velkého úspěchu. Bude vás inspirovat k tomu, abyste dokázali mnohem více, než jste si mysleli, že je možné.

Peníze

Vesmír ovlivňuje vaše dluhy a zároveň přináší změny v oblasti vaší kariéry. Nyní není vhodná doba na přílišné utrácení. Spíše je lepší věnovat nějaký čas splácení nejnaléhavějších dluhů a zároveň podpořit svou kariéru dalšími aktivitami zaměřenými na rozvoj dovedností, například semináři. Stanete se neocenitelnými pro své současné nebo potenciální zaměstnavatele a zajistíte si také jistotu zaměstnání.

Zdraví

Máte tendenci vše prožívat na emocionální úrovni. Dnes buďte vnímaví k nebeské atmosféře a zamyslete se nad tím, jak vaše emoce ovlivňují vaše zdraví. Toto poznání vám pomůže nasměrovat se v oblasti stravování a cvičení. A opravdu to není tak těžké. Pokud si dáte za cíl každodenní konzumaci čerstvých produktů, budete chodit spát dlouho před půlnocí a pravidelně cvičit, zajistíte si nejen dobrý vzhled, ale budete se cítit i emocionálně vyrovnanější.

Přečtěte si také