Denní horoskop VODNÁŘE na 9. 4. 2023

Vodnář 9. 4. 2023

Vodnáři, možnost odstěhovat se z vašeho okolí vás možná napadla už dříve, ale dnešní události vás možná přimějí k tomu, že se k tomu konečně odhodláte. Možná se odstěhovalo příliš mnoho dobrých sousedů nebo vám nějaké štěstí umožnilo přestěhovat se do většího místa. Než k tomu dojde, je třeba mnohé zvážit a rozhodnout se, ale pokud to opravdu chcete, jděte do toho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace znamená, že se budete muset maskovat, pokud chcete zůstat mimo dosah Amorových šípů. Možná se budete muset utkat s někým, kdo vás již nějakou dobu horlivě pronásleduje. Jejich snaha padnout vám vášnivě do náruče se stala otázkou života a smrti. Než se mu postavíte čelem, ujistěte se, že víte, co skutečně chcete.

Práce

Váš mozek si dnes odpočine, a tak si tuto duševní přestávku užijte a nesnažte se dělat nic, co by vyžadovalo velké množství racionálního myšlení nebo duševní bystrosti. Věnujte se činnostem, které vás odvedou od práce. Pokud dnes musíte pracovat, skončete o něco dříve.

Peníze

Možná zjistíte, že jste na sebe přísnější, než byste měli být. Místo toho, abyste si nedávné zklamání ještě prohlubovali zbytečnou sebekritikou, podívejte se, kde je skutečná vina. Nyní se cítíte více při zemi než kdy jindy, což vám může pomoci při dalších krocích. Bezpečným krokem může být získání finanční podpory přátel, členů rodiny, kolegů a mentorů.

Zdraví

Jste rádi středem pozornosti, ale být neustále středem pozornosti může být trochu nudné. Využijte energii současného aspektu k tomu, abyste rozzářili své vnitřní světlo a zjistili, jakou pozornost si můžete v příštích měsících věnovat. Věnujte zvýšenou pozornost svému jídelníčku. Vaše strava určuje zdravotní vzorce, které budete prožívat. Pro lesklé vlasy si přidejte do čaje řepík (bylinná esence).

Přečtěte si také