Kozoroh – Měsíční horoskop (červen 2022)

Kozoroh červen

V prvních dnech června prožijete radost z dovolené, někam odjedete a náležitě si to užijete. Pak si uvědomíte, že ve vašem životě jsou určité jistoty, které jsou stabilní a které jste dlouho neměli. To vás uklidní a přestanete spoustu věcí řešit, budete se na svět dívat růžovými brýlemi. Koncem měsíce si vše promyslíte a přijde nová úžasná osudová pracovní nabídka.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Kam se podívám, tam vidím svůj úspěch.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Lev

S kým budete mít problémy

Blíženci

Vztahy

Na začátku června budete mít pocit ztrát spojených s vašimi vztahy, ale to překonáte, protože vám dojde, že nevíte, co přesně chcete, tudíž to ani nemůžete dostat. Přestanete se věnovat vztahům, a překonáte tak všechny překážky a koncem měsíce budete řešit změny a přesuny.

Práce

V práci budete mít velký úspěch. Už od začátku měsíce budete hodně pracovat a budete ke své práci magicky přitahováni. Začnete si připadat, že disponujete všemi prostředky jako velký mág. V druhé polovině měsíce zase budete tak plodní, že byste z toho mohli vytvořit deset firem, a to vám přinese přímo zamilování do vaší práce, do toho, co děláte. Dostanete novou nabídku nebo skvělý nápad.

Peníze

V souvislosti s financemi vás čeká schůzka, kterou budete odkládat a vůbec se vám na ni nebude chtít jít. A je to dobře, přinese vám beznaděj.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Krev. Žlutá.

Přečtěte si také