Kozoroh – Měsíční horoskop (duben 2022)

Kozoroh duben

Od začátku měsíce budete uzavírat různé sektory vašeho života a bude se vám to dařit. Tedy jen v počátcích měsíce. V druhé půlce měsíce se můžete s někým rozejít a může to být i partner. Budete se snažit stabilizovat sami sebe, ale pocit osamělosti se na konci měsíce znovu objeví.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Vše zvládnu.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Rak

S kým budete mít problémy

Býk

Vztahy

Schůzky a setkávání vám na začátku měsíce přinesou radost a budete chtít vztah posunout. Jste ale nedostatečně trpěliví a urputně se budete snažit, aby se věci posouvaly rychleji, než se to dělo doposavad. Což přinese hádky a nedorozumění a možné rozchody a negativní změny.

Práce

Iluze a nereálné představy se budou ve vaší pracovní činnosti objevovat na začátku měsíce. Což vyvrcholí druhý týden v měsíci a můžete něco opustit nebo někdo může ve vaší práci skončit. Osud vám pomůže a vyřeší za vás spoustu záležitostí, které se zdály být neřešitelné. Což vám přinese jistoty. Na konci měsíce se budete rozhodovat, kterou cestou se vydat.

Peníze

Na začátku měsíce budete řešit úřady, banky nebo jiné instituce a investice. Protože se vám to nebude dařit, tak si svoje peníze začnete majetnicky držet, abyste na konci měsíce udělali nějakou akci a získali stabilitu.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Alergie. Zelená.

Přečtěte si také