Módní alarm: Tiskovka Primy ve sportovním stylu i zářivých barvách

Jak se oblékli návštěvníci tiskové konference skupiny Prima? Převážně byl k vidění sportovně pohodlný styl, některé dámy se ale nebály ani moderních zářivých barev. Podívejte se, jak jim to slušelo!

V Barbie stylu, ale bez podpatků

Herečka Tereza Blažková se oblékla v současném největším trendu, tedy v Barbie stylu. Roztomilé a slušivé růžové šaty s ladící kabelkou doplnila překvapivě sandály a ne botami na podpatku. Naštěstí to nejsou sandály trekové, ale třpytivé a poměrně elegantní, jejich stříbrné pásky navíc pěkně ladí s řetízkem na kabelce a s čelenkou.

Mentolová barva sluší blondýnkám

Tereza Tobiášová oblékla šaty v jemné mentolové barvě, která obzvláště vynikla na opálené pleti, navíc sluší blondýnkám. Moc hezké by byly i ostatní doplňky v pastelových barvách, které se spolu dají neomezeně kombinovat.

Kalhotový kostým s výrazným crop topem

Herečka Sandra Nováková zvolila hezký a výrazný komplet ve svěže působících barvách. Jen bych zde zvolila o číslo větší top, aby dobře seděl přes prsa. Každopádně barevná kombinace s nápaditou kabelkou je originální a zlaté doplňky hezky sladěné. Slušivé.

V jemných tónech béžové

Stanislava Jachnická se oblékla do komplet decentních tělovo-béžových barev. Přestože tyto odstíny některé typy žen umrtvují, herečka si se svými výraznými rysy a vlasy může takový model dovolit a nepůsobí v něm mdle. Důležitým detailem je výrazná červená rtěnka.

V boho stylu

Michaela Petřeková oblékla klasický boho styl, který má dotažený do detailu, takže nepůsobí jako omyl. Celek vypadá hezky a čerstvě.

Osobitý styl Markéty Fialové

Na moderátorce oceňuji, že má svůj vlastní zažitý styl, který jí sedí a je striktně elegantní a decentní. Velmi hezké jsou detaily rozparků na kalhotách, které tvarově ladí s neobvyklými rukávy halenky. Je zde hodně hranatých tvarů, ale díky jemnému obličeji a štíhlé postavě se to vyváží.

Sportovní styl Evy Burešové

Herečka zvolila velmi uvolněný, sportovní a pohodlný styl, který je určitě blízký mnoha českým ženám.

Mohlo by vás zajímat: Hvězdy na zámku Troja – Burešová přiletěla z Ameriky, Nesvačilová se tiskla k Mádlemu

Josef Klíma na akci nechyběl

U oblečení známého reportéra bych jen doporučila vyměnit obuv za něco elegantnějšího, například polobotky. Tento typ tenisek se k plátěnému saku a košili nehodí. Jinak tmavě modrá košile k béžovým kalhotám ladí, světlé sako je taky barevně v pořádku. Výrazné brýle jsou dobrý detail.

Smaragdová barva sluší zrzavým ženám

Herečka Lucie Šteflová oblékla šaty v pro ní ideální barvě, střih je klasický a slušivý a vypadá moc hezky. Béžová kabelka není žádný průšvih, pokud ale chcete tip na barvu, která se smaragdovou vypadá opravdu luxusně, je to zlatá.

Kdo je Anna Tejklová?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.