Panna – Měsíční horoskop (červen 2022)

Panna červen

Na začátku měsíce budete s partnerem prožívat lásku jako trám. Přinese vám to stabilitu. Splní se vám sen a budete opravdu hodně zamilovaní. Beznaděj přijde na chvilku v druhé půlce měsíce, kdy budete nuceni uzavřít svoji minulost a odevzdat to, na čem lpíte a co už je nefunkční, což vám přinese nový vztah plný vášně. Koncem měsíce zažijete velkou lásku a plodnost – a třeba přijde i těhotenství.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám vše, co potřebuji.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Štír

S kým budete mít problémy

Panna

Vztahy

Už od začátku měsíce vám partner bude přinášet lásku a naději. Přijde změna, s ní i vnitřní změna vašeho partnera a on se opravdu zamiluje a na lásce k vám bude pracovat. Urychlí se změna týkající se lásky a toho, že vám ji nedával dostatečně najevo. Změní přístup a zahrne vás hojností lásky. S tím přichází i majetnický pocit, ale bude to v klidu. Konec měsíce je o boji, kdy bude bojovat sám se sebou a vášní k vám.

Práce

V počátcích měsíce dostanete nabídku od někoho, kdo vám nabízí cestu a změnu. Budete vědět, že to pro vás znamená velice plodné období. Což vám přinese obrovský pocit radosti, bude to vypadat, že se se svou prací zasnoubíte. Vše do sebe zapadne, uzavřete minulost a posunete se dál. Osud vám přinese velké změny.

Peníze

Radost vám přinesou peníze a budete opravdu šťastní, protože vás to posune někam dál.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Močový měchýř. Vojenská zelená.

Přečtěte si také