Velká věštba na červen pro Panny: Pozor na zbrklé jednání a přehnanou pomoc ostatním

Co čeká Panny v krásném šestém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červen vychází Páže holí v obrácené poloze. Předpovídá, že se budete v červnu pro něco rozhodovat a nebudete vědět, jakou možnost si zvolit a co pro vás bude výhodnější.  Možná se také budete osvobozovat od starých vzorců.

Co říkají mariášové karty?

V první červnové dekádě si dejte pozor na zbrklé jednání. Budete chtít někomu vyhovět a můžete se unáhlit a mít z toho potíže. Pomáhejte, ale ne na svůj úkor.

Ve druhé dekádě si dopřejete nějaký výlet. Sice nebude moc dlouhý, ale hodně si ho užijete. Dejte si jen pozor na ženu ve věku kolem 20 nebo 30 let, která bude šířit ne úplně pravdivé zprávy.

Ve třetí dekádě pojedete ve velmi rychlém pracovním tempu. Budete dělat rozhodnutí na delší dobu dopředu a v tomto směru budete mít šťastnou ruku.

Jaké jsou děti narozené ve znamení Panny?

Malé Panny jsou většinou nenápadné, ale zdaleka ne fádní. Dokáží vše rozebrat až na prvočinitele, někdy ale mohou být trochu chaotické, protože pro detaily nevidí celek.

Vaše runa na červen: Odil

Odil je žolík mezi runami. Poskytuje velkou ochranu, nese radost, bezpečí a udržuje správné meze.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.