Panna – Měsíční horoskop (listopad 2022)

Panna listopad

Začátkem listopadu nebudete řešit vůbec nic, a to ani záležitosti týkající se nějakého odloučení, prostě se vám nebude do ničeho chtít. Jenže v druhé půlce měsíce se můžete s někým pohádat, což vám přinese beznaděj, deprese a nebudete to chtít řešit. Vše se bude týkat lásky a vztahu. Koncem měsíce o všem budete hodně přemýšlet a něco vás uklidní, pak přijde velká změna, zamilování, láska a nový vztah.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jsem na správné vlně.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Blíženci

S kým budete mít problémy

Váhy

Vztahy

V počátcích měsíce vás čeká rozhodování, protože přijdou velké změny, ale i kritika někoho blízkého. Poté vám partner může nabídnout krátkou dovolenou, která přinese rovněž velké změny plné tajemství. V druhé půlce měsíce si budete užívat sexu a také velké lásky. Můžete s partnerem začít znovu nebo potkáte někoho nového.

Práce

Pohoda bude provázet první dny v pracovní oblasti, ale to bude jen zdánlivý klid, protože hned poté přijde nová práce nebo zakázka a vám se to vůbec nebude chtít řešit. Koncem měsíce přijdou v práci změny a přesuny, ale budou pouze iluzorní, takže dočasné. Na konci měsíce přichází nějaký nápad a s tím změna a hodně práce a vaše spokojenost.

Peníze

Manipulace s penězi a boj s konkurencí budou u vás převažovat na začátku měsíce a pak si budete připadat na vše sami.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Oči. Modrá.

Přečtěte si také