Panna – Měsíční horoskop (prosinec 2022)

Panna prosinec

Hned na začátku měsíce se vám splní dlouhodobý tajný sen, uzavřete všechny své vzdušné zámky a konečně se postavíte v realitě na pevné nohy. Může vás dokonce čekat stěhování nebo nějaké změny a posuny. Koncem měsíce můžete zažívat beznaděj, protože se do vás zamiluje nějaký muž a vy si s tím nebudete vědět rady. Koncem roku budete intenzivně pracovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Vstávám a jdu dál.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Štír

S kým budete mít problémy

Panna

Vztahy

Osud vám přináší možnost stěhování nebo i nějaké přesuny, které vyvolá váš partner. A také vám partner přinese finanční stabilitu. Jenže v dalším časovém posunu se mohou objevit ztráty a beznaděj, která bude nejvíc vaše. Koncem roku vás čeká důležité setkání, ale budete se od něj odrazovat, přesto nakonec půjdete. Konec roku je o rychlých změnách, které budou osudové.

Práce

V prvních dnech nového měsíce se potkáte s mužem, který vám nabídne možnost nové práce nebo nové začátky ve vaší práci. A nové začátky přijdou i v dalších dnech a přinesou i větší finanční stabilitu. V práci uzavřete všechny rozdělané projekty. V posledních dnech dostanete zprávu, která bude plná radosti.

Peníze

Splní se vám sen, a to v tom ohledu, že se konečně zbavíte beznaděje a osud vám přinese hojnost.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Plíce. Zelená.

Přečtěte si také