Astročlánky

24. listopadu 2022 05:13

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Panny: Měli byste co nejdříve dořešit, co musíte

Co čeká Panny v posledním měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A kdo bude vaším andělem strážným? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na prosinec vychází Rytíř mečů, který předpovídá hodně vyřizování. Rytíř mečů vás totiž bude tlačit do nějakých úředních věcí. Vy se budete muset konečně rozhoupat a některé resty a vše, co jste odkládali, konečně dořešit.

Vyhýbejte se také konfliktním situacím. Můžete potkat někoho velmi energického, kdo bude náruživě bojovat za své ideje a přesvědčení. Nepouštějte se s ním do zbytečných a malicherných sporů.

Co říkají mariášové karty?

Vyřizování různých věcí potrvá přibližně do půlky měsíce. Pak už byste se měli vrhnout na něco příjemnějšího, co vás bude inspirovat a bude vám dělat radost.

Přibližně ve třetí prosincové dekádě se možná také trochu budete bát o svou práci a o to, jak to v ní bude. Vše by ale mělo nakonec dopadnout dobře, tak neztrácejte hlavu ani naději.

Celý prosinec bude spíš o pragmatických věcech než o lásce. Tu si užijete možná během prvního nebo druhého víkendu, pak se vrhnete do tvoření a dalších pracovních věcí. A také byste si měli celý měsíc hlídat své zdraví.

Váš andělský strážce na tento měsíc: Lekabel

Lekabel je anděl nových začátků, který vám pomůže dívat se na věci novýma očima. Když začínáte v nové práci, toužíte uspět, stěhujete se nebo řešíte složité dilema, s tímto andělem si dokážete, že na to máte. S jeho pomocí budete méně pochybovat a zbavíte se počátečních těžkostí.

Lekabela můžete poprosit, aby vám poslal prorocký sen nebo ukázal indicie, díky kterým se zbavíte potíží. Pomůže i v nebezpečných situacích.

Lekabel učí, že duchovnímu bohatství nemusí dělat nutně společnost materiální chudoba, spíše naopak. Učí, jak překonat těžkosti, lidskou chtivost, zlé myšlenky, úmysly, lež a podraz. Přináší nadšení, posiluje inteligenci a intuici, zostřuje smysly. Přináší štěstí. Díky němu přijdete na řešení v těžké situaci. Rád dělá společnost lidem, kteří se rádi učí, cestují, hovoří s druhými lidmi a sahají po znalostech předků i skrytých naukách.

Lekabel zbavuje pochybností, rozsvěcuje srdce a inspiruje vaše sny. Najednou víte, že všechno má svůj správný čas a dobro zvítězí. Učí lidi trpělivosti a moudrosti.

Obraťte se na něj, i když se vám situace zdá beznadějná. Někdy se musí začít všechno budovat znovu a on pomáhá překonat těžkosti a rychle se rozhodovat. V období pochybností Lekabel přichází a přináší řešení, která je možné okamžitě aplikovat. Skvěle si poradí v soudních, úředních a podobných záležitostech.

Přivolat jej na pomoc můžete i tehdy, pokud přijdete do styku s někým, kdo se cítí důležitější než ti druzí a má možnosti druhým komplikovat život.

Jak Lekabela přivolat?

Jeho přítomnost poznáte podle nazelenalých pramenů či zelených odrazů světla. Náhle vnímáte známou vůni fialek. Říká se, že má fosforeskující křídla a šaty třpytící se zlatem. Převažuje na nich zlatá a jasně zelená barva. Jeho pomoc můžete nejlépe volat brzy ráno.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.