Astročlánky

24. listopadu 2022 05:13

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Panny: Měli byste co nejdříve dořešit, co musíte

Co čeká Panny v posledním měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A kdo bude vaším andělem strážným? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na prosinec vychází Rytíř mečů, který předpovídá hodně vyřizování. Rytíř mečů vás totiž bude tlačit do nějakých úředních věcí. Vy se budete muset konečně rozhoupat a některé resty a vše, co jste odkládali, konečně dořešit.

Vyhýbejte se také konfliktním situacím. Můžete potkat někoho velmi energického, kdo bude náruživě bojovat za své ideje a přesvědčení. Nepouštějte se s ním do zbytečných a malicherných sporů.

Co říkají mariášové karty?

Vyřizování různých věcí potrvá přibližně do půlky měsíce. Pak už byste se měli vrhnout na něco příjemnějšího, co vás bude inspirovat a bude vám dělat radost.

Přibližně ve třetí prosincové dekádě se možná také trochu budete bát o svou práci a o to, jak to v ní bude. Vše by ale mělo nakonec dopadnout dobře, tak neztrácejte hlavu ani naději.

Celý prosinec bude spíš o pragmatických věcech než o lásce. Tu si užijete možná během prvního nebo druhého víkendu, pak se vrhnete do tvoření a dalších pracovních věcí. A také byste si měli celý měsíc hlídat své zdraví.

Váš andělský strážce na tento měsíc: Lekabel

Lekabel je anděl nových začátků, který vám pomůže dívat se na věci novýma očima. Když začínáte v nové práci, toužíte uspět, stěhujete se nebo řešíte složité dilema, s tímto andělem si dokážete, že na to máte. S jeho pomocí budete méně pochybovat a zbavíte se počátečních těžkostí.

Lekabela můžete poprosit, aby vám poslal prorocký sen nebo ukázal indicie, díky kterým se zbavíte potíží. Pomůže i v nebezpečných situacích.

Lekabel učí, že duchovnímu bohatství nemusí dělat nutně společnost materiální chudoba, spíše naopak. Učí, jak překonat těžkosti, lidskou chtivost, zlé myšlenky, úmysly, lež a podraz. Přináší nadšení, posiluje inteligenci a intuici, zostřuje smysly. Přináší štěstí. Díky němu přijdete na řešení v těžké situaci. Rád dělá společnost lidem, kteří se rádi učí, cestují, hovoří s druhými lidmi a sahají po znalostech předků i skrytých naukách.

Lekabel zbavuje pochybností, rozsvěcuje srdce a inspiruje vaše sny. Najednou víte, že všechno má svůj správný čas a dobro zvítězí. Učí lidi trpělivosti a moudrosti.

Obraťte se na něj, i když se vám situace zdá beznadějná. Někdy se musí začít všechno budovat znovu a on pomáhá překonat těžkosti a rychle se rozhodovat. V období pochybností Lekabel přichází a přináší řešení, která je možné okamžitě aplikovat. Skvěle si poradí v soudních, úředních a podobných záležitostech.

Přivolat jej na pomoc můžete i tehdy, pokud přijdete do styku s někým, kdo se cítí důležitější než ti druzí a má možnosti druhým komplikovat život.

Jak Lekabela přivolat?

Jeho přítomnost poznáte podle nazelenalých pramenů či zelených odrazů světla. Náhle vnímáte známou vůni fialek. Říká se, že má fosforeskující křídla a šaty třpytící se zlatem. Převažuje na nich zlatá a jasně zelená barva. Jeho pomoc můžete nejlépe volat brzy ráno.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.