Panna – Měsíční horoskop (srpen 2022)

Panna srpen

Začátkem srpna s vámi bude manipulovat dominantní muž a bude se vás snažit přesvědčit, že vše, co se dělo v minulosti, jste zavinila jen vy a že jinak je vše v pořádku a že vás má rád. V první půlce měsíce vás čeká dovolená, na které si dovolíte nic neřešit. V druhé půlce se vám splní nějaké vaše sny a přijde i klid. Budete něco měnit a možná i cestovat, ale bude to v klidu a v pohodě. Na konci měsíce přichází něco nového a váš partner se najednou rozhoupe k akci a vyzná vám lásku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Všude, kam se podívám, vidím lásku.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Štír

S kým budete mít problémy

Blíženci

Vztahy

Na začátku srpna bude váš partner vnitřně bojovat s tím, že je do vás zamilovaný, ale nebude chtít, abyste to věděli. Bude se chovat spíše odměřeně a dohadovat se s vámi. Bude chtít navázat na něco z minulosti. On však bude tak zamilovaný, že to dlouho nevydrží, osud mu přihraje novou příležitost a ztráty, které jsou mezi vámi, se rychle změní v lásku. Koncem srpna se však můžete rozejít a pohádat, což vám přinese deprese, ale nebude to trvat dlouho a opět se ve vztahu posunete do většího klidu a jistot. Budete mít totiž pocit, že jste ve vztahu každý sám za sebe. Nakonec si to vyjasníte a přijde klid a harmonie.

Práce

Na začátku srpna přicházejí změny, ale ty změny jsou spíše vaše vnitřní a budou se týkat vaší práce. Hned poté přijdou nové začátky v práci, nebo můžete dostat novou nabídku práce. Zpočátku to může být trochu problematické a přijde kritika a beznaděj, ale hned poté znovu nová a osudová nabídka. Něco nového vás čeká i koncem srpna a na konci měsíce se budete radovat a budete do své práce přímo zbláznění.

Peníze

Na začátku měsíce můžete přijít o nějaký obnos peněz, a to první i druhý týden, proto si hlídejte peníze a peněženku, nikomu nic nepůjčujte a neinvestujte. Koncem srpna budete s penězi bojovat.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Kůže. Bílá.

Přečtěte si také