Astročlánky

15. července 2022 05:59

Jiřina Köppelová

V čem jste nejlepší na světě podle horoskopu? Střelec v zábavě, Štír v umění šarmu

Podle klasické astrologie každé znamení zvěrokruhu má své skvělé vlastnosti a má i své stinné stránky. Každé je v nějaké činnosti nejlepší i nejhorší na světě. Měli bychom dobře znát svoje přednosti a měli bychom je i umět správně využívat. V čem přesně se můžete blýsknout podle horoskopu právě vy? Podívejte se.

Nejlepší i nejhorší vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu se často odvíjejí od jednoho základního povahového rysu dotyčného znamení. Například u Berana se jeho aktivita a odvaha, může lehce proměnit v aroganci, ukvapenost či netrpělivost, u Býka stabilita v umíněnost, u Blíženců informovanost v klevetivost. Starostlivý Rak se snadno promění v nedůtklivého a přecitlivělého jedince, velkorysý Lev v pyšného, přesná Panna v malichernou. Uvážlivé Váhy se občas jeví jako velmi vrtkavé, vášnivý Štír zase jako nesmírně náruživý, nadšený Střelec jako posedlý, zodpovědný Kozoroh jako despotický, přátelský Vodnář jako dogmatický a obětavé Ryby jako velmi zrádné. V čem jsou ale jednotlivá znamení zvěrokruhu bez diskuze vždy nejlepší?

V čem jste nejlepší na světě?

  • Beran – ve schopnosti být ve středu dění.
  • Býk – v přesvědčivosti.
  • Blíženci – ve sportu.
  • Rak – v odhadu druhých.
  • Panna – v pozorování.
  • Váhy – v umění milovat a v milování umění.
  • Štír – v umění šarmu.
  • Střelec – v zábavě.
  • Kozoroh – v návratu na vrchol, na výsluní.
  • Vodnář – v dráždění a provokaci.
  • Ryby – v umění udělat druhé šťastnými.

Stinné stránky každého znamení zvěrokruhu

Berani bývají neskutečně soutěživí a musí být za každou cenu po jejich. Pokud jde o Býky, jejich nejotravnějším povahovým rysem je zcela jistě tvrdohlavost. V diskuzi moc prostoru druhým nedávají a ani po dlouhých hodinách konverzace nejsou ochotní ustoupit, byť jen o kousek. Blíženci patří mezi největší mluvky ze všech. Raci dokážou být přehnaně emotivní a často dojdou až k slzám. Neumí moc pracovat s kritikou a negativními věcmi, všechno si moc připouštějí. Lvi jsou často sebestřední a milují obdiv.

Panny ostatní štvou, jak jsou přehnané puntičkářské. Největším neduhem Vah je nerozhodnost. Štíři jsou velice manipulativní a často se snaží ostatní dotlačit k tomu, co chtějí oni. Střelci dokážou být velmi nepředvídatelní, v životě potřebují neustálou akci a závazkům příliš neholdují. Arogance je jednou z nejhorších vlastností lidí, kteří se narodili ve znamení KozorohaVodnáři mohou být chladní, vůči ostatním neprojevují dostatek empatie a emocí. Ryby jsou zmatkáři. Jejich kroky často nemají hlavu ani patu. Jsou chaotické a dělá jim problém pořádek.

Mohlo by vás ještě zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.