Astročlánky

15. července 2022 05:59

Jiřina Köppelová

V čem jste nejlepší na světě podle horoskopu? Střelec v zábavě, Štír v umění šarmu

Podle klasické astrologie každé znamení zvěrokruhu má své skvělé vlastnosti a má i své stinné stránky. Každé je v nějaké činnosti nejlepší i nejhorší na světě. Měli bychom dobře znát svoje přednosti a měli bychom je i umět správně využívat. V čem přesně se můžete blýsknout podle horoskopu právě vy? Podívejte se.

Nejlepší i nejhorší vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu se často odvíjejí od jednoho základního povahového rysu dotyčného znamení. Například u Berana se jeho aktivita a odvaha, může lehce proměnit v aroganci, ukvapenost či netrpělivost, u Býka stabilita v umíněnost, u Blíženců informovanost v klevetivost. Starostlivý Rak se snadno promění v nedůtklivého a přecitlivělého jedince, velkorysý Lev v pyšného, přesná Panna v malichernou. Uvážlivé Váhy se občas jeví jako velmi vrtkavé, vášnivý Štír zase jako nesmírně náruživý, nadšený Střelec jako posedlý, zodpovědný Kozoroh jako despotický, přátelský Vodnář jako dogmatický a obětavé Ryby jako velmi zrádné. V čem jsou ale jednotlivá znamení zvěrokruhu bez diskuze vždy nejlepší?

V čem jste nejlepší na světě?

  • Beran – ve schopnosti být ve středu dění.
  • Býk – v přesvědčivosti.
  • Blíženci – ve sportu.
  • Rak – v odhadu druhých.
  • Panna – v pozorování.
  • Váhy – v umění milovat a v milování umění.
  • Štír – v umění šarmu.
  • Střelec – v zábavě.
  • Kozoroh – v návratu na vrchol, na výsluní.
  • Vodnář – v dráždění a provokaci.
  • Ryby – v umění udělat druhé šťastnými.

Stinné stránky každého znamení zvěrokruhu

Berani bývají neskutečně soutěživí a musí být za každou cenu po jejich. Pokud jde o Býky, jejich nejotravnějším povahovým rysem je zcela jistě tvrdohlavost. V diskuzi moc prostoru druhým nedávají a ani po dlouhých hodinách konverzace nejsou ochotní ustoupit, byť jen o kousek. Blíženci patří mezi největší mluvky ze všech. Raci dokážou být přehnaně emotivní a často dojdou až k slzám. Neumí moc pracovat s kritikou a negativními věcmi, všechno si moc připouštějí. Lvi jsou často sebestřední a milují obdiv.

Panny ostatní štvou, jak jsou přehnané puntičkářské. Největším neduhem Vah je nerozhodnost. Štíři jsou velice manipulativní a často se snaží ostatní dotlačit k tomu, co chtějí oni. Střelci dokážou být velmi nepředvídatelní, v životě potřebují neustálou akci a závazkům příliš neholdují. Arogance je jednou z nejhorších vlastností lidí, kteří se narodili ve znamení KozorohaVodnáři mohou být chladní, vůči ostatním neprojevují dostatek empatie a emocí. Ryby jsou zmatkáři. Jejich kroky často nemají hlavu ani patu. Jsou chaotické a dělá jim problém pořádek.

Mohlo by vás ještě zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.