Rak – Měsíční horoskop (květen 2022)

Rak květen

V začátcích měsíce si uvědomíte, že potřebujete detox od sociálních sítí a internetu. A to, co si řeknete, také uděláte. Dáte si nějaký čas odpočinek a po čase přijdete na to, že sociální sítě vám jen braly čas a klid. Budete se více stýkat s přáteli a můžete i odjet na prodloužený víkend. Vztah s partnerem se hodně posílí a utuží a vám dojde, že na vás myslí, i když není s vámi. Na konci měsíce budete řešit větší obnos peněz, jen si dejte pozor na závist. Čeká vás něco nového.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám vše, co potřebuji.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Ber

S kým budete mít problémy

Lev

Vztahy

Už delší dobu u sebe pozorujete stres a nervozitu, uvědomujete si, že v tom podstatnou roli hrají média. Také máte méně času na rodinu a přátele. Což vám partner v poslední době i vyčítá. Kamarádka vám poradí, abyste si dali chvíli odstup od sociálních sítí a sledování médií. Nakonec to oceníte a zjistíte, že je vám lépe.

Práce

V práci jsou s vámi velice spokojeni. Nejspíš přijde i povýšení, ale určitě dostanete přidáno ve formě finanční odměny. Promluvte si s nadřízeným, možná by byla možnost i dlouhodobějšího zvýšení platu. Pracujete na 200 % a práci odvádíte i za vaše kolegy. Zasloužíte si větší plat.

Peníze

S financemi nemáte žádný problém, a dokonce to vypadá, že byste se mohli dočkat lepších platových podmínek.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Krční páteř. Okrová.

Přečtěte si také