Velká věštba na květen pro Raky: Něco vám udělá mimořádnou radost

Co čeká Raky v rozkvetlém pátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám vychází na květen Královna mečů, která představuje upřímnost a otevřenost. Ženu, která má co říct, a příliš neřeší, jak to řekne. Pro někoho mohou být její upřímná slova nepříjemná, ale donutí vás víc o nich přemýšlet a posunete se díky tomu někam dál.

Co říkají mariášové karty?

Během první květnové dekády budete řešit hlavně pracovní věci. A právě v práci by vám něco mohlo udělat mimořádnou radost. Může to být nějaká akce, spokojený klient nebo třeba příjemné jednání.

Druhá dekáda se bude točit hodně kolem vašich dětí a rodinných příslušníků. Můžete dostat nečekaný dárek nebo přijde jiné milé překvapení. Pravděpodobně se objeví i nějaká nečekaná mrzutost v práci, pravděpodobně v podobě závisti někoho jiného, nebude to ale nic, co byste nezvládli.

Ve třetí dekádě budete plánovat cesty, čekají vás i návštěvy lékaře, které budou pro vaše dobro. A ti, kteří plánují rozšíření rodiny, mají velkou šanci, že se jim to v květnu podaří.

Polibek od Raka

Raci se nejraději líbají doma. V květnu, kdy se lidé líbají pod rozkvetlými stromy, bude tedy Rak nejspokojenější, když ten svůj polibek s milovanou osobou uskuteční někde na vlastní zahradě, kde ho nikdo neuvidí.

Vaše runa na květen: Thurisaz

Thurisaz vám dává možnost zvítězit, i když budete mít klacky pod nohama. Ty tam jsou proto, abyste se naučili porazit své strachy, a můžete z toho pak vyjít s triumfem.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.