Velká věštba na květen pro Raky: Něco vám udělá mimořádnou radost

Co čeká Raky v rozkvetlém pátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám vychází na květen Královna mečů, která představuje upřímnost a otevřenost. Ženu, která má co říct, a příliš neřeší, jak to řekne. Pro někoho mohou být její upřímná slova nepříjemná, ale donutí vás víc o nich přemýšlet a posunete se díky tomu někam dál.

Co říkají mariášové karty?

Během první květnové dekády budete řešit hlavně pracovní věci. A právě v práci by vám něco mohlo udělat mimořádnou radost. Může to být nějaká akce, spokojený klient nebo třeba příjemné jednání.

Druhá dekáda se bude točit hodně kolem vašich dětí a rodinných příslušníků. Můžete dostat nečekaný dárek nebo přijde jiné milé překvapení. Pravděpodobně se objeví i nějaká nečekaná mrzutost v práci, pravděpodobně v podobě závisti někoho jiného, nebude to ale nic, co byste nezvládli.

Ve třetí dekádě budete plánovat cesty, čekají vás i návštěvy lékaře, které budou pro vaše dobro. A ti, kteří plánují rozšíření rodiny, mají velkou šanci, že se jim to v květnu podaří.

Polibek od Raka

Raci se nejraději líbají doma. V květnu, kdy se lidé líbají pod rozkvetlými stromy, bude tedy Rak nejspokojenější, když ten svůj polibek s milovanou osobou uskuteční někde na vlastní zahradě, kde ho nikdo neuvidí.

Vaše runa na květen: Thurisaz

Thurisaz vám dává možnost zvítězit, i když budete mít klacky pod nohama. Ty tam jsou proto, abyste se naučili porazit své strachy, a můžete z toho pak vyjít s triumfem.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.