Ryby – Měsíční horoskop (říjen 2022)

Ryby říjen

Měsíc plný rozhodování. Objeví se více možností a vy se nebudete umět rozhodnout. A možná to je i dobře, možná si máte vše dobře promyslet. Je na čase udělat rozhodnutí, které bude mít trvalý charakter. Pokud budete každou chvilku měnit své rozhodnutí, tak se nakonec nepohnete z místa.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Práce není vždy ta nejhlavnější, potřebuji žít i normální život.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Panna

S kým budete mít problémy

Blíženci

Vztahy

Na začátku měsíce můžete být zamilovaní, ale bude to zatím jen taková ta začáteční láska. Bude to někdo, kdo je do vás blázen a zahrne vás láskou. Může to být někdo z vaší práce. Postupně se z něj stane váš partner. Budete dostávat zprávy plné lásky a chvály, jak jste skvělí partneři. Vše bude jak v pohádce. Pak se začnete cítit sami a začnete řešit, že vše byla jen iluze a budete se rozhodovat. Na konci měsíce začnete sami sebe odrazovat, protože se objeví někdo další, kdo vám nabídne také vztah.

Práce

Na začátku měsíce budete jednat s nějakým mužem o práci, ale bude to vše komplikované a vám se do toho moc nebude chtít. Tak přestanete práci řešit a soustředíte se na jinou oblast života. Ke konci měsíce přijde jiný muž a nabídne vám práci snů. Něco nového, o čem víte, že vás bude opravdu bavit, a najdete klid.

Peníze

Peníze potřebujete a během měsíce budete mít pocit ztrát a strach, že se peníze neobjeví, ale na konci měsíce se vám uleví.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Kašel. Modrá.

Přečtěte si také