Velká věštba na říjen pro Ryby: Pokud se budete snažit, nic by vám nemělo chybět

Co čeká Ryby v desátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na říjen vychází Desítka disků, která slibuje jistoty, sílu a dobré podmínky. Ten, kdo si na to vše bude muset vydělat, budete ale vy sami.

Desítka disků mluví i o rodinně nebo prostředí, kde se cítíme být doma. Poukazuje na příklon k tradičním hodnotám. Slibuje klidné období, ve kterém budeme cítit dostatek a bezpečí.

Co říkají mariášové karty?

Během první dekády byste mohli být celkem spokojení. Budete investovat trochu víc peněz, než byste chtěli, ale pořád to budete zvládat, stejně jako všechny výzvy, které vám osud postaví do cesty. Dařit se vám bude i v lásce, mohly by vám vyjít nějaké milostné schůzky nebo věci podobného charakteru.

Druhá říjnová dekáda přinese nečekané a méně příjemné věci spojené s cestováním. Možná to bude nějaká pokuta nebo jiný nečekaný výdaj, který vás může trochu rozčílit.

Během třetí dekády by se vše mělo zase urovnat. S nějakým nápadem nebo příznivou zprávou přijde mladší člen rodiny nebo partner a vy si nakonec užijete radost a vynahradíte si i všechny nepříjemnosti, které přišly během druhé dekády.

Kámen štěstí pro Ryby na říjen: Meteorit

Meteorit drží neskutečné vědění o věcech mimo naše zemské království. Svůj meteorit, pokud jej máte, opatrujte s úctou. Pomůže vám získat poznání na téma záhad, které někdy nejvíce dráždí lidskou mysl. Třeba takové, jako je život po smrti a cíl lidské existence.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.