Ryby – Měsíční horoskop (únor 2023)

Ryby únor

Na konci měsíce dostanete dopis nebo nějakou pokutu a nebude jen jedna. Najednou se vám sejde víc věcí, které se dlouho neřešily, a budete mít pocit, že si na vás někdo zasedl, ale opak je pravdou. Je to proto, že jste některé věci odkládali a najednou se musí vyřešit a už to je podstatně horší. Je to taková lekce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jsem spokojená s tím, co prožívám.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Býk

S kým budete mít problémy

Panna

Vztahy

Na začátku měsíce budete mít dostatek energie, ale budete se rozhodovat kvůli tomu, zda se s někým setkáte. On vás totiž bude přitahovat nějaký muž. Pokud se s ním setkáte, tak osud vám pomůže uzavřít minulost. Hned poté přijde naděje na velké změny, nebudete o tom chtít mluvit, ale můžete někoho potkat a zažít velkou lásku. Koncem měsíce budete vztah posouvat a čekají vás nové začátky, hlavně dostatek lásky a konec iluzí.

Práce

V rámci práce budete na začátku měsíce prožívat deprese, protože jí budete mít hodně a nebudete mít čas na odpočinek. V půlce měsíce překonáte překážky a vše zvládnete a na konci měsíce vám nějaká žena způsobí pocity frustrace tím, že vám pošle zprávu o tom, co nechcete řešit.

Peníze

Máte docela problém, protože se vám nakupí věci, které jste dlouho neřešili a neplatili a najednou je to nutné uhradit.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Horkost. Fialová.

Přečtěte si také