Ryby – Měsíční horoskop (září 2022)

Ryby září

Jednou nahoře a jednou dole, to bude pro vás měsíc září. Budete se radovat, ale taky strachovat, že některé věci nezvládnete. Problémy se musí řešit a to, že je neřešíte, se ukáže jako velký nedostatek. V práci vás čeká flirt, ale pozor, je to kolega, který k vám nebude upřímný a můžete zažít zklamání.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám vše, co potřebuji, a ostatní mi stále přichází.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Blíženci

S kým budete mít problémy

Váhy

Vztahy

Vztahy na začátku měsíce vůbec nebudete řešit. Budete odpočívat od jakéhokoliv řešení a problémů. Partner začne o všem přemýšlet a vynasnaží se vám vyjít vstříc. Čeká vás hojnost zájmu a kontaktů a také si zaflirtujete. Koncem měsíce budete pro každého neodolatelní.

Práce

Zavíráte oči před problémy a nic nechcete řešit, a tak máte pocit, že se vás nic netýká. To vám přinese problémy, ale také budete muset mít velkou trpělivost. Pak přijde změna, kterou způsobíte vy sami, zjistíte, že něco ve vaší práci není postaveno na pevných základech. Koncem měsíce budete cestovat.

Peníze

Problémy vás čekají celý měsíc, budete muset něco doplatit a bude vám to pak chybět v rozpočtu, ale někdo z přátel vám peníze půjčí.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Reprodukční orgány. Oranžová.

Přečtěte si také