Štír – Měsíční horoskop (duben 2022)

Štír duben

Na začátku měsíce pocítíte frustraci z toho, že je toho na vás hodně. Budete řešit nějaké záležitosti týkající se úřadů a jiných institucí. Čeká vás mnoho akcí, ale někdy vám přijde, že vše je jen iluzorní. Čeká vás i zpráva, která přinese novou nabídku a splní vám sen. Uzavřete tak mnoho záležitostí ze svého života. A koncem měsíce vás čeká velká láska.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Osud mi je nakloněn.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Blíženci

S kým budete mít problémy

Ryby

Vztahy

Na začátku dubna budete řešit změny, které postupně přijdou a vy se k nim budete muset nějak postavit. Následovat mohou hádky a nepříjemnosti a také zkoušky vaší trpělivosti. Koncem měsíce můžete něco náhle ukončit, může to být spojeno s cestováním. Na konci měsíce se budete odrazovat od někoho, kdo vám pošle zprávu s nabídkou, jelikož to nebudete chtít řešit.

Práce

Na začátku dubna přijde něco nového v oblasti práce. Zatím to nebude mít reálné kontury, ale začne se to pomalu rýsovat. Když už si začnete myslet, že nová nabídka se vyřeší až příští měsíc, tak se objeví nějaký muž a vše se začne hýbat. Vy můžete být v beznaději, protože to nebudete časově zvládat. Koncem měsíce můžete mít konflikty s dalšími dvěma muži.

Peníze

Začátkem měsíce vám peníze přinese muž, který má něco společného s úřady a bankami, což vám v půlce měsíce způsobí trápení a manipulaci s financemi. Vše se však na konci měsíce vyřeší, a bude v tom opět muž.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Vyčerpání. Červená.

Přečtěte si také