Střelec – Měsíční horoskop (červen 2022)

Střelec červen

V práci vás to už delší dobu nebaví, chodíte tam pouze kvůli penězům, a protože se bráníte změně. Vaše neštěstí v pracovní oblasti se bohužel už přesouvá i do oblasti vztahu. Doma se často hádáte a kompenzujete si svoje vnitřní pocity smutku a frustrace. Možná je čas na to zařídit si život, tak aby vás bavil.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám život, jaký si přeji.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Býk

S kým budete mít problémy

Lev

Vztahy

Pokud jste delší dobu sami, začněte přemýšlet o tom, že je čas někoho potkat nebo se s někým seznámit. Jako variantu seznámení si vyberete seznamku. Můžete někoho i poznat, ale je možné, že zažijete i několik zklamání. Nevzdávejte to, ten pravý je pro vás připraven, až budete připraveni i vy.

Práce

Někdo z přátel vám poradil, abyste si v práci našli něco, co vás baví, jelikož do práce chodíte už dlouho nešťastní a unavení. Rada fungovala nějaký čas, ale už nefunguje, je to naopak horší. Začněte si aspoň v hlavě představovat, že jste změnili práci, a tak nasměrovat své kroky k pozitivní změně.

Peníze

Peníze vám chybí dlouhodobě, ale tento měsíc může přijít i první větší krize. Nepřipouštějte si strachy, ale hledejte řešení.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Hlasivky. Modrá.

Přečtěte si také