Vodnář – Měsíční horoskop (červen 2022)

Vodnář červen

V poslední době máte možná pocit, že jste jedna velká katastrofa. Vše, na co sáhnete, vám buď spadne z rukou, nebo se nepodaří. Buďte v klidu, bylo to pouze určité období a už se blýská na lepší časy. Je možné, že ještě v červnu se občas nezadaří, ale už uvidíte velké pokroky s tím, jak se věci řeší a že se vám štěstí vrací.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Každý den svítí slunce.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Ryby

S kým budete mít problémy

Beran

Vztahy

Váš partner bych chtěl odjet na dovolenou, na kterou se těšíte už dva roky. Je to finančně náročná dovolená, ale vy si spoříte a víte, že už si to můžete dovolit. Jenže vám se nebude chtít odjet, protože máte jiné věci k vyřizování. Promluvte si s partnerem a domluvte se o náhradním termínu. Jinak on bude připraven k odjezdu.

Práce

V práci máte náročný úkol a bude ještě nějaký čas trvat, než ho vyřešíte. Víte, že vás po vyřešení úkolu čeká buď povýšení, nebo zvýšení platu. Každopádně bude to velký úspěch. Na druhou stranu potřebujete odjet na dovolenou. Takže budete prožívat velké dilema, čemu dát přednost.

Peníze

V poslední době jste hodně utráceli a investovali, tento měsíc je lépe si dávat peníze na stranu, aby bylo na horší časy.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Rýma. Zelená.

Přečtěte si také