Beran – Měsíční horoskop (červen 2022)

Beran červen

V začátcích měsíce se budete cítit hodně osamoceně. Ovládne vás pocit, že vám nikdo nerozumí a že jste na vše sami. Ono to tak bude vypadat i v realitě, ale naštěstí to dlouho nepotrvá. V druhé půlce měsíce vás čekají cesty a už si na osamocení ani nevzpomenete. Pomůže vám nějaký muž a na konci měsíce prožijete radost a lásku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jdu nahoru a raduji se.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Beran

S kým budete mít problémy

Kozoroh

Vztahy

Hned na začátku června budete hodně akční a budete se snažit prožívat váš vztah se vším všudy. Osud vám je nápomocný a mnoho věcí se vám podaří i bez vašeho přispění, prostě se to stane. V druhé půlce měsíce můžete zažít i pocit beznaděje, ale nepotrvá to dlouho a vrátíte se k něčemu z minulosti a uklidníte se.

Práce

Na počátku měsíce se vaše práce zahalí do tajemství, některé věci se prostě nemáte dozvědět. To, co budete vědět s určitostí, je, že na vše budete sami a že budete mít pocit, že se s vámi nikdo nebaví nebo o vás nemá zájem. V druhé půlce měsíce se může stát, že vám nadřízený v rychlosti něco nabídne, ale vzápětí to zastaví. Trochu z toho budete zmateni, ale překážky překonáte. Pak přijde obrovská radost a na konci měsíce se rozhodnete odjet na dovolenou.

Peníze

Čeká vás rozhodování, ale rozhodnete se dobře a přijde nová možnost výdělku nebo nový příjem.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Záda. Bílá.

Přečtěte si také