Velká věštba na červen pro Berany: Mohou se vám splnit vaše sny a přání

Co čeká Berany v krásném šestém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červen vám z tarotových karet vychází Eso pohárů, což je jedna z nejšťastnějších karet. Představuje naplnění snů a přání. Může se to týkat vašich vztahů, nápadů, možná se vrátíte k něčemu, co nějakou dobu spalo, a konečně to budete moci realizovat.

Co říkají mariášové karty?

Hned začátkem června vás něco překvapí a odstartujete nové věci. Můžete se něco nového naučit a vzdělání pro vás bude právě teď velmi důležitá výhoda. Dávejte si pozor na pomlouvačné lidi kolem vás. Možná se budou chytat i maličkostí a drobností, nenechte se tím vytočit a jděte si svou cestou.

Druhá dekáda může být trochu náročnější. Hlídejte si své výdaje, nemávejte nad nimi rukou a plánujte dopředu. Když to vše ustojíte, možná přijde i nějaký příjemný výlet, který nebude zatížený starostmi.

Ve třetí dekádě by mohlo přijít nějaké příjemné rande. Každopádně to bude pořádně jiskřit, a to i na pracovištích mezi kolegy. Možná přijdete na to, že někdo vedle vás je zajímavý a přestane vás štvát. A když vám bude v práci dobře, půjde vám všechno i lépe od ruky a mohli byste si dohodnout i něco, z čeho budete mít dlouhodobější užitek.

Jaké jsou děti narozené ve znamení Berana?

Beran dozrává trošku pomaleji a má tendenci dělat věci po svém a rychleji. Beranům vládne planeta Mars, proto vždy chtějí, aby bylo po jejich. Život je nakonec naučí, že je dobré brát ohled i na ostatní. A když to zvládnou, pak získají hodně přátel.

Vaše runa na červen: Wunjo

Wunjo je runa štěstí, představuje čistou radost, když ji můžete sdílet s ostatními lidmi. Formou talismanu umí tmelit lidi tak, aby táhli za jeden provaz. Působí i proti depresím. Když tedy budete mít pocit, že něco nezvládáte, můžete si ji nakreslit a ona vám bude přinášet pozitivní energii.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.