Beran – Měsíční horoskop (červenec 2022)

Beran červenec

Na začátku měsíce pocítíte k nějaké věci majetnické sklony, ale obdržíte pro vás ztrátovou zprávu a budete muset v sobě tu věc pustit. Následně vás čeká rozhodování v rámci vaší práce. Musíte se rozhodnout mezi mužem a ženou. V druhé půlce měsíce nebudete vědět, co opravdu chcete a kam míříte. Což se v posledním týdnu změní a věci se urychlí. A ač se budete cítit osamoceně, tak to, jak se věci vyvinuly, vám udělá radost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám se skvěle.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Býk

S kým budete mít problémy

Váhy

Vztahy

Ve vztahu zažijete na počátku července ztráty, možná se můžete rozejít. Ale vše bude jen dočasné, protože vzápětí se k sobě vrátíte a zase se pokusíte obnovit to hezké z minulosti. Koncem měsíce se však ještě vrátí hádky a nějaké vysvětlování. Díky tomu si uvědomíte, že na vztahu musíte pracovat, a začnete to oba dělat.

Práce

Hned od začátku měsíce se budete v práci cítit hodně stabilně a jistě. Sice přijdou nějaké překážky, které budete překonávat. Nemusíte se bát, jsou překonatelné. Koncem měsíce se vše urychlí a vy se najednou budete cítit dobře a do své práce se přímo zamilujete. Možná si v práci najdete i novou spřízněnou duší, nějakou kolegyni.

Peníze

Čekají vás nějaké nové finance. Sice ještě nebudou konkrétní, ale už o nich budete vědět. Přijdou i změny a možné boje o peníze.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Klouby. Žlutá..

Přečtěte si také