Beran – Měsíční horoskop (listopad 2022)

Beran listopad

Listopad pro vás bude velice zajímavým a také velmi příznivým měsícem. Hned na jeho začátku vás čekají nové události, které jsou však zahalené tajemstvím. Budete mít hodně práce, což vám přinese určitou beznaděj, protože už potřebujete odpočinek. V druhé půlce měsíce se objeví nová práce nebo pracovní nabídka a přinese změny. Koncem měsíce se vám splní sen a odjedete si odpočinout na krátkou cestu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Den co den jsem šťastnější.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Býk

S kým budete mít problémy

Kozoroh

Vztahy

Velké změny můžete prožívat hned první dny nového měsíce. Zrušíte totiž akce, co jste měli s partnerem plánované. Potřebujete odpočívat, ne ve volném čase chodit na akce. Koncem měsíce ve vztahu prožijete lásku a na jeho konci vás bude partner trochu manipulovat, ale vám to nebude vadit.

Práce

První týden absolvujete jedno setkání za druhým, ale dokážete díky tomu uzavřít všechny rozjednané projekty. Následně se budete muset co nejrychleji rozhodnout – a podaří se vám to. Vaše rozhodnutí bude správné a udělá vám radost. Koncem listopadu se budete radovat a na jeho konci impulzivně ukončíte něco, co už vás dlouho štvalo. Pak přijde klid a pohoda.

Peníze

Setkání, které podniknete na začátku měsíce, vám přinese nabídku od nějakého muže, která pro vás bude velice výhodná.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Ochrana osudu. Fialová.

Přečtěte si také